Jak już napisałam wyżej, ja do formowanek stosowałam i stosuję tylko gacie wełniane (np. Storchena, Loveybums czy inne). Dla starszego mam też jeden otulacz PUL - Blueberry, bo to jedyny otulacz, który mi zakrywa wszystkie formowanki. Ten One Size jest wielkiZ noworodkowym nie miałam do czynienia. Być może Mother easy też da radę, bo te otulacze są duże, ale nie wiem, bo nie próbowałam.

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem

Zamieszczone przez kali
 Zamieszczone przez kali

Mała ma zaczerwienioną pupcię... Teraz b. często zmieniam pieluszkę - muśliny, t.bambusową, wkłady różne - ale ponieważ wszystkie otulacze mam "załatwione" i się piorą, pakuję jedną pieluszkę/ręczniczek/wkład/prefold z papierkiem na pupkę, a potem Małą razem z pieluchą zawijam do jeszcze jednej pieluchy tetrowej...Na nóżki skarpetki i żeby nie zmarzła  do rożka;
 Mała ma zaczerwienioną pupcię... Teraz b. często zmieniam pieluszkę - muśliny, t.bambusową, wkłady różne - ale ponieważ wszystkie otulacze mam "załatwione" i się piorą, pakuję jedną pieluszkę/ręczniczek/wkład/prefold z papierkiem na pupkę, a potem Małą razem z pieluchą zawijam do jeszcze jednej pieluchy tetrowej...Na nóżki skarpetki i żeby nie zmarzła  do rożka;