U nas nie wiem ile dziennie schodzi, ale pewnie 12, jak nie więcej. No i często się zdarza, że w trakcie przewijania zabrudzi kolejną pieluchę, a jak mam pecha, to więcej niż jednąJa bym Ci radziła kupić malutkie otulacze i jakieś wkłady do nich: cienką tetrę, prefoldy dla noworodków czy malutkie formowanki. Zależy też, ile masz kasy: bardzo wygodne są pieluchy AIO, mój hit to ta: http://ekomaluch.pl/pieluszka-bumgen...,p1815,l1.html
Potwierdzam, że tetra muślinowa się nie mieści. Zwykła, cienka - owszem. Ja lubię bambusową od sylviontko, jest bardzo chłonna a zajmuje mało miejsca w otulaczu, no ale tania bynajmniej nie jest... IV dopiero co zaczęliśmy zakładać, bo na początku był za duży. Flipy jeszcze czekają. Może kup sobie zwykłą tanią tetrę na allegro, albo te ręczniczki z Ikei, mieszczą się ładnie.
Nic się nie łam, będzie dobrzeJa na początku byłam strasznie zniechęcona, a teraz to bardzo lubię. A cieńsza tetra będzie dla Malutkiej w sam raz
My składamy po prostu w prostokąt, samolot wychodzi mi za duży.

Ja na początku byłam strasznie zniechęcona, a teraz to bardzo lubię. A cieńsza tetra będzie dla Malutkiej w sam raz
My składamy po prostu w prostokąt, samolot wychodzi mi za duży.
Odpowiedz z cytatem