4kg i zastanawiam się teraz czy nie utopi się w innych kieszonkach, bo chcialabym dokupić kilka.
kieszonki nakladam na spacer, albo na dzień do spania, a tak to siedzi w tetrze + otulacze, teraz glównie amsterdam, bo nigdzie nie uciska...
4kg i zastanawiam się teraz czy nie utopi się w innych kieszonkach, bo chcialabym dokupić kilka.
kieszonki nakladam na spacer, albo na dzień do spania, a tak to siedzi w tetrze + otulacze, teraz glównie amsterdam, bo nigdzie nie uciska...
Ostatnio edytowane przez Pastela ; 04-04-2011 o 13:09
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
aa to już rozumiem. U nas narazie gdzieś 3,5 kg dopiero. Czyli jest szansa że za 0,5 kilograma już będzie lepiej.
Te tanie kieszonki z wątku powyżej przymierzałam Róży, są prawie dobre więc myślę że dla Twojej Zosi będą w sam raz
ooo to super, no jak Zosia miała 3500 to jeszcze były za duże nasze wszystkie pieluszki, a teraz jest juz lepiejwięc jeszcze chwilke cierpliwosci
![]()
Wiktor lipiec 2007r. i Zosieńka 11 marzec 2011r.
A ja oczywiście nie mogę sobie przypomnieć, w jakim komplecie wychodziłam na pole z Balbi.
Skoro kieszonki są za duże, to jak? formowanka ki otulacz i w chustę?
Chyba jednak ze dwie rozmiarowe kieszonki zakupię..
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Ja mam Apple Cheeks rozm. 1 i Itti Bitti rozm. S (już niedługo.. Ida ma ponad 5 kg) i się dobrze sprawdzają, zwłaszcza te pierwsze.
Pieluchuję ponad dwa tygodnie. Na razie tetra plus otulacz, ale w dzień w roli otulacza też bumgenius występuje, kiedy zmieniam tetrę dość często. Oprócz tego
close parent i kilka kieszonek. Wkręciłam się totalnie, a myślałam, że nie będzie łatwo. Ze szpitala, gdzie Maniek był pieluchowany Happy wróciliśmy z jakimś rumieniem wstrętnym, który stał się historią po dwóch dniach wielo. Argument za zdrową skórą nie jest więc wyssany z palca![]()
Dorota i trzech muszkieterów '03, '05, '11
Myśmy wrócili ze szpitala z mega uczuleniem na pampersy. Położna środowiskowa jak zobaczyła tyłek małej to złapała się za głowę. Więc jej pokazałam wielorazówki, aż podskoczyła z zachwytuOstatnio chodzimy z obiema laskami do pulmonologa, też jej się spodobały, zwłaszcza limonkowa Itti Bitti
![]()