Pokaż wyniki od 1 do 20 z 1664

Wątek: pieluchowanie noworodka - zbiór rad

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agum Zobacz posta
    Dziewczyny, czy ręczniczki z Ikea jakoś przerabiałyście? Jakoś grubaśne te brzegi mi się wydają-trzeba to odciąć i overlokiem wykończyć czy wystarczy złożyć do środka i też maleństwa nie będą uwierały?
    ja co prawda nie używam reczniczkow z IKEA tylko z Jyska i w żaden sposób ich nie obrabiałam, lewą stroną składam do środka

Chusteryczka Awatar oli-vka
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gosia83 Zobacz posta
    ja co prawda nie używam reczniczkow z IKEA tylko z Jyska i w żaden sposób ich nie obrabiałam, lewą stroną składam do środka
    Ja robię dokładnie tak samo. I też z ręczniczkami z Jyska

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

dzięki wielkie. Wlaśnie skompletowałam wszystko i czekam na moje pierwsze przewijanie

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Daj znać ja poszło U nas jak na razie pieluchowanie idzie super
    Gorzej z praniem,bo grzanie w pralce siadło,ale już za tydzień będziemy mieć swoją dobrą pralkę Ja na razie ręcznie wszystko idzie.

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Dzisiaj na małej pupce synka wylądowała pierwsza wielorazowa pieluszka - no i niestety wpadka
    Mi się wydawało, że jest ciasno na udkach, a siurki przeciekły.... To był Bummiś malutki z wkładem.
    Teraz założyłam mu IV najmniejsze z wkładem - ciekawe jak się spisze.... Kurcze no, trochę zawiedziona jestem - pierwsza próba i niepowodzenie ale się nie poddamy! Oby IV dały radę

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nie przejmuj się, nam przez pierwszy tydzień co chwilę przeciekał, bo kupiliśmy kieszonki One Size. No i trzeba je dostosowywać do wielkości dziecka,więc wpadka za wpadką była

A teraz nawet po nocce jest suchuteńki
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marciula Zobacz posta
    Dzisiaj na małej pupce synka wylądowała pierwsza wielorazowa pieluszka - no i niestety wpadka
    Mi się wydawało, że jest ciasno na udkach, a siurki przeciekły.... To był Bummiś malutki z wkładem.
    Teraz założyłam mu IV najmniejsze z wkładem - ciekawe jak się spisze.... Kurcze no, trochę zawiedziona jestem - pierwsza próba i niepowodzenie ale się nie poddamy! Oby IV dały radę
    ale Jeremi jeszcze jest maluteńki- daj sobie czas na dobranie odpowiednich dla niego pieluszek

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Taki maluteńki to on nie jest ponad 4kg ma
    Prób ciąg dalszy - niestety otulacz Nappime zbyt szeroki w udkach, ale za to kieszonka super trzyma! tak więc druga już na pupce

Uprawnienia umieszczania postów