Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: w najnowszym "świerszczyku"

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie w najnowszym "świerszczyku"

Jeżeli kupujecie dzieciom Świerszczyka, to zwróćcie uwagę na okładkę Ja nie zwróciłam - zauważyłam cudnego lwa i piękną zyrafę, za to moje dzieci .. zobaczyły to :

zdjęcie telefoniczne (dodatkowo, to wycinek z okładki, więc lwa i żyrafy nie widać , więc za jakość przepraszam

Gazetkę tę zawsze polecam

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

OT to to jeszcze wydają? Moja mama robiła magisterkę ze "Świerszczyka" hihi

Super - taki product placement
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

wydają Jako jedna z niewielu gazetek dla dzieci jest warta zakupienia - dla cudnej grafiki choćby. I dla wierszyków i zgadywanek i dowcipów... I dlatego, że nie ma gratisów - sama gazeta w sobie jest przyjemnością. I jest niedroga. I na dobrym papierze. Reklamy w niej są, ale jakoś na uboczu i raczej nie zabawek, a np. książek ( w tym numerze reklamuje się np, seria książek o Basi)

Chustomanka Awatar Dharma

Domyślnie

a w jakim wieku dziecka zaczyna się kupować takie gazetki? Już nie mogę się doczekać!

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Przyznam się ze nigdy "świerszczyka " nie kupowałam, ale pora to zmienić
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

świerszczyk to raczej dla dzieci od 3 - 4 w górę.. niektóre zagadki mój 4 latek rozwiązuje, a rebusy - moja 6-cio latka.. Miś jest dla młodszych, ale coś z nim miało być nie tak ( mieli kończyć druk chyba?? - nie jestem z Misiem na bieżąco ) A takie gazetki "bajkowe" jakich pełno w kioskach można i młodszym kupować, ale one raczej bardziej reklamowo-gadżetowe są.. do czytania niewiele i nic mądrego raczej.

Marza - Swierszczyk GENIALNY!! do kiosku!!!

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

mis zmienial wlasciciela i wydawce, po zmianie zmarnial, jest potwornie ogadzetowany, ale wciaz najbardziej wart uwagi w dziale gazet dla mlodszych dzieci, moim zdaniem, ofc

do swierszczykowego uzaleznienia sie przyznaje, mimo ze ostatni numer mamy o duchach

Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

to przegapiłaś nr o facebooku i nowych technologiach. Najnowszy jest o księżniczkach. Właśnie przejrzałam dokładnie - w bajce o ksieżniczce bez korony ( co to za androny) też jest rysunek mamy z dzieciem na plecach). Edit - w kiosku na dole przy metrze co dwa tygodnie regularnie dowożą świerszczyki

Chustofanka Awatar akana
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

uwielbiamy świerszczyka zawsze zaczynamy od bajeczki matematycznej
    M /2005/, B /2010/ i H /2013/

www.collane.pl

Chustomanka

Domyślnie

Oj ostatnio pytałam się w kiosku czy jeszcze wychodzą Miś i Świerszczyk. I pani powiedziała, ze tak. Powiem szczerze, że nie mogę się doczekać kiedy moje dziecko do nich dorośnie.
    Dla mnie to prawdziwe piękne chwile dzieciństwa. To były bardzo fajne i mądre gazetki. Mam nadzieję, ze takie zostały. Moja siostra miała Misia a ja Świerszczyk. I z mamą czytałyśmy i rozwiązywałyśmy zagadki. Najczęściej w parku. Oj piękny to był czas...

Uprawnienia umieszczania postów