Była z dwójką dzieci, chodzącym chłopcem i maluchem w chuście.
Rozpoznała nasze indio
Krótkie czarne włosy.
Jesteś tu może?![]()
Była z dwójką dzieci, chodzącym chłopcem i maluchem w chuście.
Rozpoznała nasze indio
Krótkie czarne włosy.
Jesteś tu może?![]()
Jestem![]()
Ninkę miałam w MT pod kurtką![]()
Kuba ( 23.03.2006) # Nina ( 08.03.2008) # Krzyś ( 13.01.2011)
Ooooo....Fantastycznie!![]()
Szukałam i szukałam jakiejś chustomamy z gdańska i znaleźć nie mogłam, no i proszę!
A powiedz mi wybierasz się może na Taniec z chustami do edwarda za 2 tygodnie?
Ja gdańszczanka od niedawna i miło będzie zobaczyć jakąś 'znajomą' twarz![]()
Muszę Ci powiedzieć, że jesteś pierwszą chuściarą spotkaną przeze mnie, tym większe byo zaskoczenie i radość![]()
a do Edwarda chadzam regularnie więc i na tańcu pewnie się zjawię![]()
No to super!
Zatem mam nadzieję do zobaczenia
Chyba że wcześniej uda nam się znów przy okazji zakupów jakiś wędlinek się spotkać...![]()
Ale wtedy to już chyba kawa obowiązkowo![]()
Ja na hali prawie codziennie jestem bo mieszkam obok więc do zobaczenia![]()
Zatem do zobaczenia![]()
Żesz kurczę no, to gdzie wyście były jak ja na macierzyńskim byłam?I teraz się ujawniacie jak ja do pracy zaraz będę wracać?
Ja z Chełmu, na Starówkę mam 8 minut tramwajem, na hali targowej też bywam, ale żadnej z was nie spotkałam.
W Edwardzie niestety nie będę, ale może kiedyś umówimy się na jakiś zlot gwiaździsty, co?
Slonetshko, ja też gdańszczanka od niedawnapozdrawiam
Olina, z tobą to i tak się będę widzieć jak tylko testowa chusta dotrze![]()
Olivka no spotkanie to koniecznie!
Mów no tylko kiedy i gdzie to moze jakieś warsztaty sobie przy okazji kawki zrobimy, zanim Ci się ten urlop skończy![]()
Hehe a na hali to ja pewnie jutro będę bo wędlinki się skończyły![]()
Do pracy wracam w najbliższy czwartek. W tygodniu już widzę, że będzie trudno, ale bardzo chętnie bym się spotkała - może w najbliższą niedzielę? (w sobotę jest Edward, poza tym ja też w sobotę nie bardzo mogę). Jak nie, to w jakiś kolejny weekend. Co do warsztatów to ja bardzo chętnie, ale pytanie, kto się pisze na prowadzenie, bo ja z moimi umiejętnościami to się zgłaszam jako uczestnikZamieszczone przez slonetshko
Co do miejsca, to zapraszam do siebie - chyba że ktoś ma inny pomysł
Tylko uprzedzam, że moje dziecię jeszcze stacjonarne, w związku z czym mieszkanie jeszcze w ogóle nie jest przystosowane do istot chodzących, a nawet raczkujących. Chyba niedługo coś z tym będziemy musieli zrobić
![]()
Hm, to może ja ciebie widziałam latem, jak jeszcze zaczynałam przygodę z tym forum... Widziałam jedną mamę na Odrzańskiej, idącą od strony kładki nad Armii Krajowej, z dzieckiem w 2X w czymś zielonym, nie mam pojęcia w czym bo wtedy to ja też jeszcze zielona byłamZamieszczone przez meryl 72
![]()
O jak cudownie !!!
Ile tu Gdańszczanek![]()
Może w końcu którąś mi się uda spotkać![]()
![]()
Olivko, edward to dopiero za tydzień!
Ale w tą sobotę przed samym edwardem to ja sie piszę!![]()
Hehe i ja to raczej też jako uczestnik ew warsztatów, jak nie będzie chętnej do prowadzenia to zawsze możemy kawkę wypić i pogadać![]()
No to dalej mówić mi tu która jeszcze się na spotkanie pisze?
ale się rozruszało![]()
Fajnie, że jest nas tyle, jak będzie cieplej to możemy sobie pospacerować w chustach/MT, ale będzie frajda dla przechodniów![]()
na spotkanie się piszę jak najbardziej, tyle, że teraz dzieciaki po przeziębiane, i do innych dzieci nie ryzykuję wyjścia![]()
Warsztaty to chyba bardziej taneczne będą i nie będzie Kociewianki, sama nie wiem czy chce mi się iść![]()
Hej dziewczyny, zgłaszam się, jestem z okolic Gdańska, dokładnie z Pruszcza Gdańskiego. Nawet nie wiedziała, że tyle nas jestJa do Edwarda nie jeżdżę, nie mam gdzie zostawić starszego a z dwójką komunikacją miejską to nie bardzo. Jakby jakieś spotkanie to dajcie znać, niedługo się ciepło zrobi to można na spacer się umówić
![]()
oł noł Olina i ty mi nic nie powiedziałaś, że tu się spotkanie kroi![]()
ja też chętna - tylko chwilowo dzieci chore
będę zatem śledzić wątek i jak będę mogła to się przyłączę![]()
Tak, od wiosny zeszłego rokuZamieszczone przez meryl 72
![]()
Teraz moja ulica fantastycznie podtopiona pływa w błotkuOgólnie nie polecam, chyba ze podjedziesz autem pod sam dom to wtedy bezpiecznie dojdziesz
![]()
A na poważnie to ja wciąż czekam na odwiedziny![]()
Hej, dziewczyny, przepraszam za brak odzewu, ale ledwie wróciłam do pracy, to jeszcze młody mi się rozchorował i trochę padam na pyszczek z niewyspaniaChwilowo walczymy z gorączką, nie wiem jak długo to potrwa, ale zważywszy na sezon grypowy, może faktycznie poczekajmy chwilę, aż się trochę cieplej zrobi, i umówmy się wtedy, co? Ja na spacer chustowy piszę się bardzo chętnie, ewentualnie do siebie też nadal zapraszam, tylko zważywszy liczny odzew wszystkich raczej naraz nie pomieszczę
![]()