no ja ten link do sklepu znalazłam przez gazetowe forum chustowe..
no ja ten link do sklepu znalazłam przez gazetowe forum chustowe..
alessandra - to co zobaczyłaś na tej podlinkowanej stronie to jest poważny błąd. I tak się nosić dziecka absolutnie nie powinno. Jestem w szoku, że coś takiego poleca ktoś kto jest doradcą noszenia :/
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
A to nie "Pozycja Buddy'? Podobno jedyna dopuszczalna przodem do świata. Często widziana tez w pouchach.
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
pozycja buddy nie najgorsza, choć niewygodna... ale porażająca jest ta wielość wiązań W ELASTYKU - i ten budda i na biodrze... matko![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
a ja się czepnę jeszcze czegoś innego, bo zły humor mam
Hasło przewodnie z nagłówka skądś znam![]()
Ostatnio edytowane przez Kanga ; 20-11-2010 o 00:51
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
To z instrukcją jest mi niestety znane, a co do reszty... dotychczas sądziłam, że takie kwiatki to tylko zagramanicą a u nas jednak wszyscy przez TSD wykształceni i głupot nie sprzedają dalej, szkoda, że się myliłam...
Hasło - cóż...
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Ewa pewnie zleciła komuś zrobienie strony, a ten wrzucił zdjęcia z instrukcji. Sądzę , że kontrola "po" nie wykryła błędu. Tak mi się wydaje..
Co do hasła - a może użycie było uzgodnione, hę? przecie nie wiemy
A która kołyska, bo jest ich tam kilka? (tak mi link pokazuje)
Julka 2001, Zosia 2007
ja bym tak dziecka nie włożyła do chusty....
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
to sa zdjecia z instrukcji moby wrap, tam jest wiele udziwnien
pierwsze zdjecie to rzeczywiscie pozycja buddy( jedyna dopuszczana, ale w okreslonych warunkach!!)
i niczego nie przeoczylas, w chuscie elastycznej powinno sie nosic tylko w jeden sposob, tak by 3 warstwy materialu podtrzymywaly postawe dziecka
GAJENKA-23.12.08
Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®