Jak to robicie?
dzieci sie nie rozbudzaja kompletnie?
Boje sie ze potem Michal nie zasnie...
nie dosyć, że się nie wybudzały, to wręcz przysypiały na nocniku![]()
2 + 7 (2005-2018)
dzieci bardzo dobrze sygnalizuja ze chca siku, Weronika placze do moomentu az ja nie wysadze, wydaje sie rozbudzona jak ja biore, a gdy tylko zrobi zamyka oczy. Czesto gdy sama jej proponuje to spi na nocniczku, smiesznie to wyglada
Ja Lilę sadzam przez sen, i potem dalej śpi. Wcześniej, jak zaczynała sie kręcić, mruczeć (co zazwyczaj oznacza że chce siku) to ją pytałam czy chce siusiu, ale zawsze było 'ee' że nie chce. I potem pielucha mokra. A tak przez sen ją sadzam, przytulam przy tym i zaraz śpi dalej. Jeden-dwa razy w nocy ją wysadzam.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
próbowałam wysadzać na śpiocha ale nie zdało to egzaminu - mała spała na siedząco, ale siku nie zrobiła. Wysadzam ją jak się już obudzi w nocy, najczęściej sika, po czym dość szybko zasypia![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009