Natala, to ja Ci przyniose tez moja ksiazke o EC, zanim ta od Bigbabs dojedzie
Tez wole czytac trzymajac ksiazke w lapie, ale Gosiu, wielkie dzieki, przegladne, zanim nie dostane papierowej wersji.
No, wlasnie, ten strach przed 'pobrudzeniem sie', jest u Franka dominujacy. Nie doradzilabym nigdy: posadz i przytrzymaj. Mogliby sobie tacy sprobowac z moja cora, ktora sie w weza zamieniaDlatego odkad mala skonczyla 5-6miesiecy zmieniamy pieluche na siedzaco
Sheena, jakie fajne uczucie, prawda?
Bigbabs, u nas pieluchy pelnily w sumie tylko role ozdobna, no i na wyjscia, bo mloda sie buntowala i nie chciala sikac do wiekszosci obcych toalet, ale u Natali sie wysikala
I mimo wszystko totalny regres nas dopadl. Uszanowalam, bo co mialam zrobic? Jak sobie pomysle, ze zuzywalismy dwie pieluchy (kazda po jednym siku) dziennie tylko, to nie moge w to uwierzyc teraz. Myslelismy, ze nawet jeszcze przed rokiem bedzie biegac bez pieluch. A tu nic. Do tego kupy robi zbyt nieregularnie i cichaczem, od zawsze, wiec jesli nie da sygnalu, to nie jestem w stanie wylapac. Baa, ona nawet sama sciaga czasami pieluche i zrobi na podloge, ale do kilba za chiny ludowe.
Chcialabym w sumie wrocic 'on track', ale w sumie boje sie ja puscic w samych majtkach, bo za zimno teraz. Moze od marca?
Jesli pieluchy stawiasz obok ferrero roche, to wybaczamtzn mi o wielo chodzi
![]()