Dzięki dziewczynyByliśmy w Szczyrku, pięknie tam
![]()
Dzięki dziewczynyByliśmy w Szczyrku, pięknie tam
![]()
Dzis nam listonosz pan przyniosl naszego podzika.Cudo!Pierwszy pod Ani wykonany z mikny,ktore jest mieciutkie,cieplutkie,az sie chce golusienkie dziecko zamotac w niego.Pod pieknie uszyty,rowniutenko.Kontakt z Ania-rewelacja.Torebeczka bardzo ladna.No i wogole sama radosc!
Zalaczam fotki,niestety na razie nie mamy niczego w akcji,po weekendzie zapewne cos wpadnie.Jesli ktos ma ochote na poda,zachecam do zamowienia czegos z minky,swietna sprawa(a widzialam ze Ania jeszcze cos tam ma!).
Oto i fotki:
i ze szczesliwym dzieciakiem
POLECAM!!!
Mojego cudnego pomarańczowego poda z kwiatkiem dostałam w prezencie od Kajkasz1 (). Położyłam do szafy, bo czekałam aż Ania osiągnie stosowny wiek. Ale wyciągałam go co jakiś czas, żeby pooglądać, bo piękny jest wyjątkowo.
Pewnego razu zapakowałam do niego próbnie starszą córę. I sie zdziwiłam pozytywnieNawet nie przypuszczałam że to takie wygodne! A ja mam jeszcze pasy "stare" mniej wypełniane.
Podzik jest baaardzo starannie uszyty i super wytrzymały - 20 kilo nosi się znakomicie (chociaż panel juz prawie za mały)
Własnie wybieram materiał na drugiego poda![]()
ChustoHolizm
Zuzia 21.12.2005
Ania 26.06.2008
Mateusz 04.08.2011
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Zastanawia mnie jedna negatywna opinia o podaegi![]()
Może autor/ka skomentuje, co się nie spodobało?
Tobiasz 17.11.2003 Matylda 25.10.2007 Ignacy 24.07.2011
ja już dawno powinnam sie wpisac w tym watku, ponieważ jestem wielka fanka podaprzepraszam za niedopatrzenie.
Pierwszy nasz podzik od Nelles miał wypełnienia pasów pod pupą dziecka, był sztruksowy i faktycznie trochę trudno się wiazało.
ale teraz, jak Nelles uszyła nam poda takiego jak testowy, to juz wpadlam po uszy![]()
wiazanie trwa chwileczkę, dociaga sie pięknie, łatwo, otula jak wiazanka i nic sie nie osuwa. na dodatek można wiązać wysoko, Michał wszystko widzi i zadowoleni jesteśmy ogromnie!!!
Kontakt z Nelles przesympatyczny! pełna piatka jak dla mnie!
Nelles, ogromnie dziekujemy![]()
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Wklejamy sie z podem "w akcji" tak zwanej
![]()
Wow! Dziewczyny ale piękne te Wasze zdjęcia w podach, ślicznie wyglądacie!
Zostałam szczęśliwą posiadaczką poda od elbazetki, tak więc na temat bezpośrednich kontaktów z Nelles się nie wypowiem, ale jej dzieło zachwyciło nawet mojego sceptycznego męża
Po raczej nieudanych doświadczeniach z mei-taiami nie spodziewaliśmy się rewelacji, a tu okazało się, że podzik świetnie się wiąże i bardzo wygodnie nosi. Filip jest zachwycony "uefafą". Materiał mięciuteńki.
Jak uda nam się więcej pochodzić, to postaram się wypowiedzieć na temat nośności, trwałości wiązania i wygody po dłuższym spacerze. Wad jeszcze nie znalazłam, ale to świeży zakup, więc może coś "wyjdzie w praniu"![]()
Niecierpliwie czekam na opis wrażeń z dłuższego noszenia, szczególnie na plecach bo zastanawiam sie nad kupnem nosidła. Może właśnie poda powinnam kupić bo szybciej sie zaklada i zdejmuje niż MT.
Gratuluję zakupu ślicznego podzika
Czy ktoś wie czy kapturek albo coś podobnego do podtrzymania głowy jak maluch zaśnie skomponuje się z podem jakoś sensownie? Może odpinany?
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED