obiecane zdjecia
![]()
na Twoich zdjęciach to ona w róż wpada. Ma coś z różu czy to mój monitor przekłamuje?
wg mnie to on w róż wpada tylko na zdjęciachon naprawdę jest złoto-miodowy, druga strona to taka czerwień w pewnym świetle malinowa, w pewnym świetle winna.
a na większości zdjęć strona miodowa wychodzi różowoto chyba wina tej nitki spod spodu? naprawdę nie wiem..
zdjęcie po prawej, to poniżej najbardziej oddaje kolor tej chusty.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
to ja się jeszcze do wątku szafranowo-miodowego dopiszę.
nino powyższe goszczę u siebie od tygodnia, noszę w nim od pięciu dni. i tylko w nim.
inne chusty przestały istnieć.
NOSI, po prostu NOSI.
pal licho,jak wygląda, choć na szczęście mi się podoba i wpisuje się w mój jesienny brązowo-bordowo-różowy stosik.
wszystkie spacery powyżej 3 godzin - nic nie boli, nie uwiera, nie siada. moja mała może wagowo jeszcze niezbyt imponująca, ale przy tej liczbie km, którą codziennie nabijam czuję różnicę w porównaniu z innymi chustami.
a dziś dodatkowo wycieczka w góry. fotka poglądowa:
i nino wśród jesiennych traw:
boskie to nino. nie chcę już cienkich chust. grubość (choć bez przesady, to taki milutki kocyk) i miękkość nino to jest to, czego szukałam![]()
Jak myślicie czy Didek się wreszcie zlituje i wypuści dla nas jakieś wełniane panienki?Już czas na nie najwyższy, przynajmniej patrząc na daty nino z lat ubiegłych
![]()
Jakiś brązik by się nadał
albo natur do machnięcia na brązik...
dla mnie lepiej by było żeby żadnego nino w brązach nie wypuszczali (chociaż taka havana z wełną) bo właśnie kasa poszła na nino i nas nasze pierwsze wełniane nino już grzeje
(dzięki kasia!!) szafranowo-miodowe na żywo wygląda ślicznie, bardzo mi się podoba, milutkie jest, kocykowate a węzeł mniejszy niż myślałm, więc jak dla mnie wcale nie taki duży. No chociaż jakby te brązy wypuscili to nie wiem.
![]()