a ja cicho napisze ze poszukuje krótkiego nino - gdyby ktoś wietrzył właśnie szafę to się uśmiecham- jest post na kupie...
a ja cicho napisze ze poszukuje krótkiego nino - gdyby ktoś wietrzył właśnie szafę to się uśmiecham- jest post na kupie...
Jakby ktoś miał za dużo kasy... to teraz to wyśnione pink-grey nino jest na aukcji...Jutro pójdzie dużo popcornu...
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...tchlink:top:en
Zaczynam sie wciagacchoc opieralam sie miesiacami
Ktore rodzaje/wersje kolorystyczne fajnie jest "liznac" i sprobowac?
Mam 10,5kg do noszenia w tym momencie.
Ostatnio edytowane przez Kamila ; 04-06-2012 o 20:57
Marcel 3 lata
Ja noszę 11 w plecaku z koszulką z bawełnianego i jest![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
Jeszcze wciąż czasem wrzucam 11 kg Zuzki do bawełenki. Uwielbiam ją, cienka i nośna. Nigdy nie myślałam, że polubię nino, bo wizualnie tak średnio mi pasowało. Pomacałam i wpadłam po uszy. Bardzo żałuję, że miałam tylko jedno![]()
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
ja miałam tylko niebieskie dark blue i szafran/miód (z wełną) - i to drugie zdecydowanie mogę polecić! ładne, milutkie, bardzo dobrze noszące! (parę dni temu widziałam rozm.6 na TBW)
2 + 7 (2005-2018)
Gdzieś był wątek z różnymi fotami Nino.
Ja miłam pozyczone do Mamru nino atlantic - nigdy nie miałam w reku tak cudnie mięciutkiej i plastycznej szmatkii gdyby nie to, że to jest mega krócizna to już by była w moim stosiku
Wzór dalej do mnie nie przemawia ale atlanic zostawił po sobie ślad - Nino nie mówie nie![]()
Antacyt![]()
wg mnie nośny, ale cieniutki....
K. 2009M. 2012
aginiu antracyta ma marushka o ile pamietam
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
Ma ktoś na zbyciu Nino z wełną, najchętniej antracyt, rozm. 6? Przyznać się![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Na zbyciu mam wełna Nino ale nie antracyt lecz kobalt, 4,6 - szczegóły póki co na priv; na wystawienie na stragan nie mam narazie czasu![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
YPSI jak miło Cię widzieć![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl