jak w temacie - chodzi o takie normalne, codzienne noszenie
bo ciężar ciężarem, ale ciekawa jestem jak długo da się nosić dziecko (jeśli waga nie przeszkadza)
są jacyś rekordziści?
jak w temacie - chodzi o takie normalne, codzienne noszenie
bo ciężar ciężarem, ale ciekawa jestem jak długo da się nosić dziecko (jeśli waga nie przeszkadza)
są jacyś rekordziści?
„Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08
Niestety nie mam zdjęcia.
Moje Eksteremalne noszenie to 4 latka(17 kg i 104cm) 2 kilometry na pielgrzymce pod górę w chuście.
Totalne kamikadze to strojenie choinki z 3,5latką niewiele lżejszą niż wersja pielgrzymkowa, w MT na plecach, moja babcia świeciła nam latarką,gdzie mamy bombki wieszać.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
ja Franciszka mego jeszcze czasem donaszam do przedszkola. 4,5 niebawem będzie miał.
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Po kilku nieudanych (matka wymiękła) próbach odchustowania ustalono, że Jędrek (skończone 4 lata) jest niesiony z przedszkola we wtorki i czwartki, a Jeremi (16kg) w pozostałe dni. Kurcze i nadal sprawia mi to ogromną frajdę![]()
Kasia
Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe
dodam, że F. jest w miarę lekki - tylko 16 kilo![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl