Dziewczyny, podpowiedzcie gdzie w Warszawie znajde stacjonarne sklepy z pieluszkami? Znajoma niedługo rodzi, temat ją interesuje a chciałaby zobaczyć z "czym to sie je"
Dziewczyny, podpowiedzcie gdzie w Warszawie znajde stacjonarne sklepy z pieluszkami? Znajoma niedługo rodzi, temat ją interesuje a chciałaby zobaczyć z "czym to sie je"
Ja jedyny jaki znam w Warszawie to sklep firmowy LennyLamb. Ale oczywiście oni maja tam tylko swoje pieluszki
http://pl.lennylamb.com/contact
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
A i jeszcze mi się cos przypomniało - przecież w Wawie odbywaja się warsztaty naturalnego pieluszkowania, ostatnio były w Klubie Mam na Mokotowie![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
Do Pieluszkarnii można pojechać osobiście obejrzeć, przemiła p. Ewa pokaże co z czym się je, doradzi itd. Polecam! Ja pierwsze zakupy zrobiłam właśnie tam. Nawet kartą tam można płacić![]()
Dzięki![]()
VEGA Chusty czy coś takiego sklep stacjonarny w centrum Warszawy. przynajmniej w ofercie internetowej są więc jak rozumiem i w sklepie powinny byc.
sklep Vega (forumowej Vegi) miesci sie przy ul. Swietokrzyskiej vis a vis Warsaw Trade Centre. przejezdzalam tamtedy ostatnio i az mi sie micha rozesmiala jak zobaczylam sklep.![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa