pewnie, że się daKwestia dobrego stroju jak widać
Piękne fotki !!!!!
Trzymajcie sie!
Miłej drogi.
ale cudne foty
zimą da się nosić![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Ale świetne klimatyczne fotki! Dziękuję!
Od razu cieplej w sercu![]()
{HomeBirthing . BreastFeeding . Co-sleeping . BLWeaning . BabyWearing . Cloth Diapering . Work at Home . Veg*n momma to Kiki girl (IX 2009) & baby Surprise (Spring 2012)}
a ja wczoraj spasowałam i targałam wózek. było tak slisko ze bałam się ze się z młodym wywrócę. wózek też się tragicznie pchało po tym sniegu (spacerówka z małymi kółeczkami)
chyba powinnam w jakieś super trapery zainwestować...
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
ja właśnie poszłam wczoraj w chuście, bo wózkiem, to bym utknęła w śniegu
Marzenia się spełniająwww.ogrodymuzyki.pl
Mój Franio Chuścioszek 08 maja 2010 i Laura Marianna 12 kwietnia 2015
Da się nosić w zimie. Albo na futrze - płaszczu, albo pod. My tak w zeszłym roku się nosiłyśmy. W tym roku dziecko samobieżne bardzo i na swoich nóżkach w kombinezonie zasuwa. Czekamy jeszcze na sanki, które mają przyjść lada dzień, to już będzie całkiem super.
![]()
no super zdjęcia!!! my też nosimy sie na kurtce, bo Młody często schodzić chce...choć ostatnio były sanki w śpiworze dodatkowo (a teraz katar mamy...)
mama Jakub-usia (21.04.2009)
Naprawdę śliczne zdjecia!
Ja teraz do pracy latam i nie za bardzo mam czas na chustowe spacery, ale tymi fotkami postanowiłam męża zmobilizować![]()