jestem mamą siedmiotygodniowego Antka, oboje mieszkamy w Bielsku, a raczej podwczoraj kupiłam swoją pierwszą chustę. od dzisiaj zaczynamy swoją przygodę.
jestem mamą siedmiotygodniowego Antka, oboje mieszkamy w Bielsku, a raczej podwczoraj kupiłam swoją pierwszą chustę. od dzisiaj zaczynamy swoją przygodę.
witamy na forum i miłego motania![]()
zazdroszczę!! tyyyle noszenia przed Tobą.. i największe chustowe uniesienia
witaj![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
ale Ci fajnie! taki maluszek!
witaj
a co kupiłaś?![]()
Witaj
Wiataj! Przyznam, że ja też odczuwam małą nutkę zazdrości, bo mój czas powolutku dobiega końca...
WItaj i miłego noszenia i forumowania
i mów co masz za chustę![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
kupiłam chustę cybex bo miałam to traktować tylko jako nosidło a nie jako kulturę życia;D ale się nie udało, bo zaczęłam czytać o chustach i jestem oszołomiona wzorami kolorami strukturami i formami. Moja ma chyba 4,7 m. dość gruba jest, taka zimowa. ale mam problem bo wczoraj Antek po kilku minutach był zdecydowanie zdegustowany, przez pięć minut rozglądał się dookoła ciekawymi oczkami, ale potem zaczął stękać i na końcu się rozdarł jak szaleniec po wyjęciu z chusty i wzięciu na ręce znowu się uspokoił i teraz mam dylemat czy są dzieci niechustowe? chociaż nie ukrywam, że bardzo bym żałowała.
witaj
myślę ze po prostu twojemu dziecku jest niewygodnie
pierwszy raz widze te chuste cybex i raczej nie jestem do niej przekonana szczegolnie ze pozwalaja nosić tak
a tak absolutnie nosic nie wolno
poczytaj sobie troszke na forum o chustach
a w bielsku masz fajne miejsce dla mam
idz tam i pogadaj z dziewczynami
z bielska tez jest kilka dziewczyn na forum ktore napewno chetnie sie z toba spotkaja i pokaza jak wiazac i pokaza ci dobre chusty, jak chcesz wiecej wiedziec pisz na PW dam ci znac kto jest z bielska![]()
Cześć!
moim zdaniem niechustowych dzieci nie ma. Za to wiązanie ma ogromne znaczenieMoja też na poczatku się niecierpliwiła i marudziła a chodziło właśnie o złe wiązanie. Trochę praktyki... i problemy znikneły
Powodzenia!
Brrr co za wiązanie na tym zdjęciu... Od samego patrzenia mam wrażnie, że to zwyczajnie niewygodne, o zdrowotności nie wspominając.