Pokaż wyniki od 1 do 20 z 35

Wątek: natalkowe chustowe rozterki i nie tylko...

Mieszany widok

Chustomanka Awatar dorcik81
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

szczerze wspólczuję,nigdy nie byłam w takiej sytuacji bo zarówno rodzice i teściowie są zwolennikami noszenia
    czasem tylko moja babcia coś powie ale ona ma 90 lat i zwalam to na wiek
    nie daj się,rób to co podpowiada Ci matczyny instynkt bo to najlepszy doradca
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

dzieki dziewczyny, jestescie poprostu swietne ;0 ja tam moge miec syf w chalupie ale miec za to cza dla dziecka. a jak tesciowej cos sie nie podoba to trudno. u nas i tak z reguly jest zawsze posprzatane bo sprzatam codziennie ale tesciowa i tak potrafi nawet do najmniejzsego szczegolu sie przyczepic. nosic sie bedziemy i nie bede sluchac gadaniny na temat noszenia. nikt mi nie zabroni. tesciowa tez kaze mi sie jej sluchac co do wychowania dziecka a ze ja mam taki charakter ze i tak stawiam na swoim jesli wiem ze to sluszne to nie raz jest potem nieporozumienie. tesciowa sie obraza za to ze ja np jej nie pytam i nie slucham tylko czerpie rady z internetu tyle ze ona wychowywala swoje ostatnie dziecko 25 lat temu a od tej pory to duzo sie zmienilo i zimna hodowla tez wyszla nie co z mody jestem cierpliwa i wysluchuje cierpliwie wszystkie''dobre''porady ale i tak robie swoje, a jak jestem sama to sobie sama do siebie sie wygadam i jest lzej trza sobie jakos sie odreagowac
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

a mieszkasz z teściami?
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010
    -Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

no mieszkam z tesciami i innego wyjscia nie ma, wyprowadzka nie wchodzi w gre. nie chce narzekac na swoja tesciowa, chociaz pewnie tak to brzmi, tylko poprostu chce z kims pogadac tak aby troche na duszy lzej bylo

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

a moze meza popros zeby z matka porozmawiał zeby sie wtracała? chociaz z tego co wiem to nie kazdy maz to potrafi
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

hehe no moj z tych co nie potrafi

Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

ja tez mieszkam z teściami i nie jestem w stanie wyobrazic sobie takiej sytuacji,gdzie moja teściowa mówi mi jak mam wychowywać dziecko,sprzątac czy gotować
    Natalia a może warto porozmawiać? wiesz tak po babsku jak kobieta z kobietą,matka z matką bez nerwów,na spokojnie itd.wiem,że to może być trudne ale warto spróbować. Teściowe nie zawsze są złeczęsto te rady i wtrącanie się są z dobrego serca,z chęci pomocy (a to,że nasze priorytety są różne to inna historia).
    starsza 27.11.2008
    młodsza 28.12.2010

Uprawnienia umieszczania postów