Myślę o uszyciu, tylko bambus jest śliski i zastanawiam się, jak się będzie w kółkach zachowywał, czy nie będzie się luzować?Zamierzam uszyć prawą stroną do góry, czyli bambusową właśnie, a lnianą na dole, czy może lepiej na odwrót?
Myślę o uszyciu, tylko bambus jest śliski i zastanawiam się, jak się będzie w kółkach zachowywał, czy nie będzie się luzować?Zamierzam uszyć prawą stroną do góry, czyli bambusową właśnie, a lnianą na dole, czy może lepiej na odwrót?
Szyłam niedawno z pancy perłowej i wygląda pięknie ale sama w niej nie nosiłam jeszcze bo poszła w pożyczkę.
Największy minus to chyba to że trzeba ją na mokro naciągać ale imo nie powinna się ślizgać w kółkach bo jest gruba. Zapytaj Iwkę bo u niej moja pancy gości![]()
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
No tak średnio powiem szczerze. Dwa razy w niej nosiłam (dwa wesela) i wygląda pięknie, ale IMO jako kółkowa mało nośna. Ale może to Ola utyłaOstatnio juz rzadko w kółkowej noszę.
Basiu, wyprałam Ci ją i ponaciągałam, ale chyba za mało. Miałam oddać wczoraj![]()
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Ja bym szyła z dmuchawców fioletowych, a one raczej nośne są (dlatego m. in. właśnie z nich chcę szyć), w każdym razie 15 kg Gabi w plecaku prostym noszą bez problemuObawiam się jedynie ślizgania na kółkach, ale masz rację Basindo, to gruba chusta, więc może nie będzie tego problemu
![]()
pancy się trochę ślizgała. Jak masz kółka to może zrób sobie na próbę kółkową no sew i zobacz, czy będzie jeździła.
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
Gosia to może wstrzymaj sięja jeszcze potestuję pancy na Madzi i porównam czy po obydwu stronach się ślizga...
Bo ja ją szyłam jako taką chustę na wyjścia właśnie która ma wyglądaća nie do częstego noszenia...
Basia mama 5 małych Trolli![]()
Doradca Noszenia ClauWi, Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala