nie nie miałam, ja mam duże dziecko i muszą być napyw przeciwnym razie w momencie odpina
nie nie miałam, ja mam duże dziecko i muszą być napyw przeciwnym razie w momencie odpina
A powiedzcie co najlepsze do formowanki bambusowej z kieszonką? Znaczy się jaki wkład, bo mój 10 kg szkrab w nocy je butlę i niestety z wkładką z ręcznika z ikea przesikał doszczętnie, co w sumie było do przewidzenia. Akurat w domu nie mam innych wkładek po za mikrofibrą. Dopiero kompletujemy swój stosik. Mam trzy takie formowanki, wiem że jedna jest od yetty a pozostałe dwie to nie pamiętam...
Wkładki bambusowe czy konopne? Może jakąś firmę?
Z tego co czytalam, konopna jest bardziej chłonna. Babykicks bym nabyła![]()
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
Wkładki konopne Lulu też sa baaardzo fajne, odrobinę (1-2 cm) mniejsze (krotsze, węższe) niż Babykicks
edit:
zmierzyłam dokładnie - Lulu Nature są jedynie krótsze o ok. 2 cm niz Babykicks, szerokość taka sama
Ostatnio edytowane przez mirabel ; 17-11-2010 o 10:55
Kubiaczku genialne są podwójne wkłady bambusowe od BabYetty, są naprawdę bardzo chłonne.
Dzisiaj w nocy młodzież sikała na nocnej Lulu Bamboo - POLECAM!
Mysle, ze co osoba, to moze byc odrobine inna opinia![]()
BBH mielismy bambusowa i byla genialna na noce, ale tak od 12 miesiaca przestala wystarczac
Tak samo Lulu konopna, ale moze ja swojej nie uzywalam na tyle dlugo, by zdobyla maksymalna chlonnosc.
Moja potrafi miec po nocy sucha pieluche, ale potrafi tez przesikac doslownie wszystko!!!
Najlepiej nam sie sprawdzaja Monkey snuggles nocne i holdens landing.
Poza tym, mam patent, ze praktycznie do kazdej pieluchy dodaje dodatkowy wklad, tzw booster, na zewnatrz pieluchy, tzn pomiedzy nia a otulaczem.
Jesli chodzi o welne to najlepsza na noc!!!
BBH sa ogromne, kupilam M i mloda dlugo sie w niej topila, chociaz nawet wtedy trzymaly na mur beton!
sa tez genialne do tetry na dzien
Mam gatki loveybums, nie otulacz, w rozmiarze L od kilku dobrych miesiecy i jestem zadowolona bardzo. Nigdy nic nie przecieklo, mimo ze dosc cienki jest
Storchena nie mam i zaluje, bo mi sie podoba, ale juz raczej nie kupie, bo oprocz w/w mam jeszcze gatki z monkey snuggles, chyba maszynowo sa robione na drutachoraz gatki i dlugie spodnie robione na zamowienie ze snugglebots, te ostatnie sa dla mega sikaczy wrecz wymarzone!
Malinko, a wrzuciłabyś kiedyś fotę w akcji tych gaci z Monkey? pis plis plis![]()
Dotarły do mnie formowanki BBH. Mięciusie, szczególnie bambusowa. Jak je prać? Na 60 stopni? I pewnie delikatnie z wirowaniem? Formowanki dotarły, a otulacz L jest dopiero teraz dostępny. Buuu...I wraz będzie kolejna opłata za przesyłkę :/.
To zamawiam otulacz pszczółkowy rozm L na 8 kilowca. Będzie git tak?
Ostatnio edytowane przez ania mania ; 17-11-2010 o 13:48
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
M będzie dobra i długo posłuży, mój ma 12 kg i M jest na styk.