Ankamk, bardzo, bardzo Ci dziekuję za odpowiedźTo zamawiam Storchena
A o formowankach tak myślałam...i myślałam.... i wzięłam Baby beehinds. Następne będą więc Lulu
![]()
Ankamk, bardzo, bardzo Ci dziekuję za odpowiedźTo zamawiam Storchena
A o formowankach tak myślałam...i myślałam.... i wzięłam Baby beehinds. Następne będą więc Lulu
![]()
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]
a jaką wzięłaś?
mam konopne i są bardzo chłonne
u nas sprawdza się rozwiązanie w wersji - sucho przy pupie; w innym razie skóra czerwona
Wzięłam i bambusową i konopną... one chyba nie mają polarku przy pupie :/. Troszkę mnie zaniepokoiłaś. Tymek czerwoną pupką reaguje na PUL i pomyslałam, że naturalne materiały będą dla niego lepsze. Teraz już nie wiem. W razie czego mam wkładki sucha pielucha. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
Popróbujecie i zobaczycie co Wam najlepiej pasuje.
My na noc zakładamy właśnie formowanki z wkładem "sucha pielucha" z IV (te są takie bardzo cieniutkie, ale skuteczne) a na to storcheny albo otulacz wełniany BB. Storcheny rzeczywiście są spore, ale bardzo fajne, dlatego bez wahania mogę Ci je polecić![]()
Aniu Maniu
- jeśli chodzi o otulacze wełniane - polecam BBH szczególnie na noc- na Twoim miejscu wzięłabym już raczej L
- otulacze loveybums mają naprawdę sporą rozmiarówkę i M wystarczy Wam jeszcze na jakiś czas
BBH to otulacz pancerny, trzyma na mur beton, stosunkowo niewiele kosztuje i dość korzystnie go odsprzedasz w przyszłości.
Loveybums doś drogi, niekoniecznie przytrzyma całonocny wielki sik, jest stosunkowo drogi.
Gatki Storchenkiner wełniane są fajne i na pewno w dzień będziecie z nich bardzo zadowoleni a i w nocy potrafią fajnei trzymać.
Formowanki BBH - wybrałaś świetne! zarówno bambusowa jak i konopna są superchłonne.
Lulu Dodo (czyli te na noc z polarkiem przy pupie) są też doś fajne (my za nimi akurat nie przepadamy). Kupując zwróć uwagę że wersja konopna jest tylko do 13 kg, bambusowa do 15 kg.
Ojej nie zdążyłam, nie załapałam sie na otulacz BBH L w :/
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
spokojnie Ania sklepu nie zamyka i pewnie znowu towar wróci na półki
co do reakcji skóry, nic się nie martw, bo każde dziecko jest inne
w razie czego wkład "sucha pielucha" i po sprawie![]()