ja tez chce taki lumpek![]()
Pozazdrościć takiego znaleziska i tak znającej się na rzeczy mamy![]()
Sylwia, mama potrójna
To ja w sprawie OT:Jak nie iecie gdzie wyrzucać nieprzydatne rzeczy, to: koce, pościel - warto wywieść do schroniska dla zwierząt - zwłaszcza w okresie jesienno - zimowym bardzo, bardzo potrzebne; ubrania oddaję do szpitala psychiatrycznego w terenie, bo mam tam pracującego znajomegoi iem, ze część pacjentów/ pacjentek ma jedną piżamę i to wszystko. Tak więc zamiast do tych nieszczęsnych pojemników - może warto bardziej niestandardowo, za to bardziej przydatnie pozbyć się niepotrzebnych rzeczy.
w kwestii ciuchów - ja na dniach jadę do domu samotnej matki oddać.
w jakim stanie? całkiem niezłym, jeno rzep chyba sobie dziewczyny doszyły, bo widać że ręcznie przyczepoiony![]()
Weronika Magdalena 09.10.09
http://weronikamagdalena.blog.pl
czekamynaczerwcowegochłopca2017
Zazdroszcze lumpka.
Ja ostatnio u siebie zapytałam czy miewają pieluchy wielorazowe.
Reakcja:
Więc mówię, ze wyglądają jak pampersy tylko z materiału.
![]()
A. i J. (23-06-2010)
pozazdrościć znaleziska
a co do ciuchów my ostatnio oddaliśmy po prostu do schroniska dla bezdomnych.
Niektóre takie sklepy skupują od ludzi ciuchy i je sprzedaje za kilka groszy drożej. Może ktoś chciał je sprzedać a niechciało mu się tego robić na forum, więc idąc prościejszą drogą udało mu sie odsprzedać do lumpexu? Gdybym miała taką możliwość, zapewne tak bym zrobila. A jeszcze ważne jest, jaki to był lumpex. Bo może chodzi o jakiś sklep z używaną odzieżą typową dla dzieciaczków typu komis?