a mnie mąż ostatnio zapytał :"co Ty bedziesz w tej chuście nosić, jak Jeremi wyrośnie? chyba zakupy z tesco"no może by tak w kieszonce
![]()
baby blues Cie dopadl jak nic.
carpe diem![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
Ciesz się z noszenia i nie trać na smutek pierwszych tygodni życia dzieckaJa żałuję, że Basię zaczęłam nosić, gdy skończyła 3 miesiące. A skąd wiesz, że na trzecim zakończyliście? Nigdy nie mów nigdy, może jeszcze Wam się odmieni...
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
no to korzystaj tych dwóch lat ile się daa skąd ta pewność,że jak będzie starsza to nie będzie chciała się nosić? albo to,że trzecie to ostatnie?
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Będę nosić ile się, tylko trzeba się jeszcze z mężem podzielić
I tu nie chodzi o ilość dzieci, bo myślę że przecież po 4-5 przyszedł by ten czas pożegnania z chustą
a dlaczego ostatnie? Bo raczej 4 cc nie wchodzi w grę i może jestem zachłanna, cieszę się, z tej mojej Trójeczki bardzo bo to są Cuda, których nie miało być
I wiem, że to nie tragedia i przy prawdziwych tragediach nawet nie stało ale mi smutno i niczyim nieszczęściem nie mam zamiaru się pocieszać
Małgosia 23.07.2004
Piotruś 22.01.2009
Michasia 26.10.2010
Matylda 27.03.2012