A zdążają się takie, które mają dobre chusty??? No i ciekawe czy sprzedawca na allegro uwzględni reklamację....
A zdążają się takie, które mają dobre chusty??? No i ciekawe czy sprzedawca na allegro uwzględni reklamację....
Tak, ale tylko te co są po Naszej szkole rodzeniabo tam już im prowadzace mówią że mają wpierw iść do mnie zanim coś kupia
No i kilka przyszło z dobrymi chustami
No podobno ta aukcja jest zablokowana, usunięta - hmmmmm wiesz jak ktos pisze że bawełna a przysyła płótno no to chyba podlega reklamacji??
Na Allegro jest mnóstwo naciągaczy, którzy liczą że ktoś się nie zna, albo nie będzie mu się chciało walczyćAle, żeby 130zł za takie badziewie to przesada!!!!
A to płótno nie było bawełniane?
Julka 2001, Zosia 2007
jej ale ja mialam szczescie - dostalam chuste od super znajomej w prezencie))) w innym przypadku tez bym nabyla pewnie kawalek zaslony
![]()
Matyna&Julka (9.06.2010)
Tak sobie ostatnio myślałam na ten temat - chusty coraz częściej goszczą w mediach, coraz więcej nosi - a że nie ma szans na kupno chusty w zwykłym sklepie ludzie szukają najpierw na Allegro. A tam co? Używane chusty po średnio +/-200zł (te markowe) i nówki po kilkadziesiąt. Jak ktoś pojęcia nie ma to na 90% kupi nówkę - nie ważne jaką. Ponieważ noszę codziennie i kręcę się trochę po mieście (niedużym przecież) to ludzie mnie zaczynają kojarzyć. Szmat mam dużo - więc pytają skąd, po ile? I się dziwią, że tyle za używaną jak na Allegro nową można kupić za 1/3 takiej ceny np. Tłumaczę, przekonuję i mam nadzieję, że skutecznie.
Nie wiem też skąd taka popularność wśród laików Bebelulu.
Gdyby przy okazji tych materiałów w mediach dodawać jakieś info o odpowiednim doborze chusty. Pół biedy jak ktoś potem na warsztatach się dowie czym się rożni chusta skośnokrzyżowa od kawałka płótna, ale sporo mam pewnie się zniechęci do motania ucząc się na takim "czymś"
Mama Marty (12.03.2005) i Ewy (21.01.2010)
Ale płótno to chyba bawełna, nie??
edit: piwo mi stawiasz aniakom![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
nie wiem ja sie nie znam, ale w wyglądzie i dotyku to moja chusta z tamtą nie miały nic wspólnego
o matko...130 zeta - masakra!!!
tomeki2009 doksztalcaj dziewuchy i niech sieja dobra wiedze w Zorach i okolicy!!!
mam znajomych w Zorach...moze do nich dojdzie...
a co do bawelny plociennej i bawelny ze splotu skosnokrzyzowego - to wlasnie faktura zmienia je w dotyku...tak samo jest ze splotem diamentowym przeciez...
OT aniakom piwo sie stawia jak sie w tym samym czasie to samo powie - w tym wypadku napisze...i wtedy ta osoba ktora szybciej powie: stawiasz piwo - dostaje piwo od tej drugiej![]()
najgorsze w tym wszystkim że żeruje się na ludziach którzy chcą się uczyc, nie do końca się znają ale bardzo chcę; najgorsze że Ci ludzie świadomie i z premedytacją okłamują innych i to z uśmiechem na ustach
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.