Cytat Zamieszczone przez IzaBK Zobacz posta
PS - czy ów Radek zamotał żabę ?
motał ją tak wolno, że nawet przyspieszone obroty by nie pomogły i dlatego to wypadło z programu

Cytat Zamieszczone przez Karusek Zobacz posta
Wywiad pierwszorzędny
i eeeee, rzekomo komentarze są zwykle negatywne? Mucha, wiesz, gdzie uderzać, żeby były same pozytywy
jeśli chodzi o ilość negatywnych komentarzy i ich ostrość to nawet onet się może schować przy jelonce. NIGDY nie widziałem tam artykułu, w którym by pozytywne komentarze przeważały. A tu jest 12 waszych pozytywnych i 0 negatywnych - dzięki!!!

Cytat Zamieszczone przez krtek Zobacz posta
Mucha, ... a "mogliście śpiewać pieśni maryjne"

edit: prawdziwy punkowiec różowej chusty się nie boi
Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
i jak Wam ładnie w różowym
super!
Czytajcie mi wolno i dokładnie: TO JEST KOLOR FIOLETOWY

Cytat Zamieszczone przez Meta Zobacz posta
mucha, a Ty zaszantażowałeś gościa, że jak Ci nie pozwoli o chustach, to nici z wywiadu?
jak mnie zapraszał to mu powiedziałem o czym jeszcze chętnie powiem i jak widzę nasz wywiad (szalejące dzieci, chusty itp). Po minucie był już wielkim zwolennikiem tego pomysłu i prosił by zabrać też chustę dla niego

Cytat Zamieszczone przez MartaS Zobacz posta

a tak OT : Mucha kiedy Wy gracie w Warszawie? czy już graliście?
graliśmy w ostatnią sobotę

Cytat Zamieszczone przez Mayka1981 Zobacz posta
obejrzałam raz jeszcze - Mucha, z Ciebie to taki chłoptaś jest

miałam podobnego (wizualnie) kolegę w klasie, po dziś dzień w rodzinie krąży historia jak to Majeczka (która to często przez sen coś opowiadała) będąc uczennicą bodajże trzeciej klasy podstawówki mamrotała przez sen "Michał, nie całuj mnie!"
wiem, że wyglądam dość młodo ale chyba nie na 3 klasę podstawówki?
Jeszcze 2 lata temu czyli w wieku 31 lat babka w kwiaciarni "zgadła", że te kwiaty kupuję dla wychowawczyni

Cytat Zamieszczone przez joleczka Zobacz posta
Chyba fan-club muchy musimy na forum założyć
a jestem ciekawa czy żabka wylądowała w chuście
istnieją już takie fan-cluby