Pokaż wyniki od 1 do 20 z 343

Wątek: Piaseczno

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Planuję wybrać się w środę do Multibabykina na Mokotowie (podobno mają grać Harrego ) Któraś z Was miałaby ochotę się wybrać ?
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

NO, fajnie było I nawet nic nie zostawiłyście, choć byłam pewna że w tym rozgardiaszu na pewno ktoś czegoś zapomni

Jakby co to nadal się polecam, wydaje mi się że lokalizacja jest w miarę dogodna dla wszystkich.

Anque - rzeczywiście króciutko byłaś, ale Aine zdradziła gdzie mieszkasz i to jest bliziutko, więc łatwiej nam się będzie częściej spotkać jakby co, nawet w ramach spaceru czy herbatki

Do kina to ja się jednak nie wybiorę, nie z Aśką Jak była młodsza to chodziłam, ale teraz to bym niewiele chyba skorzystała z filmu

Przesyłam Wam też link do strony księgarni "Za Rogiem" o której wspominałam, w poniedziałki zwykle pojawia się kalendarz wydarzeń na bieżący tydzień, więc będzie można sprawdzić czy we wtorek będzie to spotkanie dla mam: http://www.ksiegarniazarogiem.pl/
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

Vernea spotkanie super ale na następnym spotkaniu masz obecność obowiązkową bo coś mi sie zdaje po ilości chust że będziesz w stanie nam pokazać wiązanie plecaczka
    Karo - dzięki za linka, mam nadzieję że się uda spotkać wkrótce w księgarni.
    Aniu wszystkiego naj dla Natalki na pół roczku !

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Karo nie ma problemu Pisze się i na spacery i na herbatkę Jutro zerknę w linka to moze jeszcze przed świętami udałoby się skoczyć
    czerwcowa Natusia 2010

Chustofanka Awatar duna23
    Miejscowość
    Józefosław koło Warszawy

Domyślnie

Cześć Dziewczyny . Może i mnie uda się następnym razem załapać na spotkanie . Jakoś za póżno tu zajrzałam i tym razem mi się ne udało. A tymczasem zapraszam 7 grudnia na pogadanke chustową do Księgarni za rogiem. Myślę, żemoże być fajnie
    Agnieszka Doradca noszenia ClauWi® po kursie zaawansowanym
    instruktor masażu Shantala
    mama Matyldy 15.12.2009 i Melanii 13.11.2011 i Maurycego 18.10.2014

Domyślnie

ja 7 nie dam rady, ale chętnie wpadnę do księgarni w innym terminie - gdzie dokładnie jest?

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

jesli to ta sama księgarnia co link wkleiła karo to tutaj jest mapka dojazdu
    http://www.ksiegarniazarogiem.pl/kontakt
    Duna Ja moze bym wpadła we wtorek..moze Aine też się skusi jak coś o której tam będzie to spotkanie chustowe?
    czerwcowa Natusia 2010

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów