Zdrowia dla maluszka... Jeśli ucyklicznimy (jest takie słowo?) to jest duża szansa, zę w końcu wszystkie sie spotkamy..no cóż taka pora roku
![]()
taka pora i taka pogoda...
Też mi jest baaardzo przykro bo już się nastawiłam, ale lepiej nie ryzykować. Młody złapał od starszej, niestety przy dwójce często tak jestNie ma co bo jeszcze Wasze maluchy pozaraża. Ja mam nadzieję, że się spotkamy. Może trochę się te mrozy zmniejszą bo jest baaardzo zimno
![]()
ja też dziękuję, Karo za gościnę zwłaszcza. no i mam nadzieję, że następnym razem już wszyscy będą zdrowi![]()
ja też dziękuję![]()
jak stopnieją śniegi zapraszam do siebie
Charlie jaką Ty miałaś chustę, bo ją obejrzałam a nie pamiętam co to było? Nati?
Jak spotkanko? Dobrze, że nie pojechałam bo obydwoje się pochorowaliśmyJeszcze byśmy Wam sprzedali przeziębienie. Mam nadzieję, że następnym razem się uda.
NO, fajnie byłoI nawet nic nie zostawiłyście, choć byłam pewna że w tym rozgardiaszu na pewno ktoś czegoś zapomni
Jakby co to nadal się polecam, wydaje mi się że lokalizacja jest w miarę dogodna dla wszystkich.
Anque - rzeczywiście króciutko byłaś, ale Aine zdradziła gdzie mieszkaszi to jest bliziutko, więc łatwiej nam się będzie częściej spotkać jakby co, nawet w ramach spaceru czy herbatki
Do kina to ja się jednak nie wybiorę, nie z AśkąJak była młodsza to chodziłam, ale teraz to bym niewiele chyba skorzystała z filmu
Przesyłam Wam też link do strony księgarni "Za Rogiem" o której wspominałam, w poniedziałki zwykle pojawia się kalendarz wydarzeń na bieżący tydzień, więc będzie można sprawdzić czy we wtorek będzie to spotkanie dla mam: http://www.ksiegarniazarogiem.pl/