Pokaż wyniki od 1 do 20 z 343

Wątek: Piaseczno

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Mnie pasuje czwartek, ew. piątek. Kurczę, ale nam się te terminy nie składają

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Tak sobie myślę że teraz w sezonie grypowym to wszelkie spotkania niosą jakieś ryzyko zarazkowe... więc w razie czego trudno mieć pewność kto od kogoś złapał.
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karo_B Zobacz posta
    Tak sobie myślę że teraz w sezonie grypowym to wszelkie spotkania niosą jakieś ryzyko zarazkowe... więc w razie czego trudno mieć pewność kto od kogoś złapał.
    Przy spotkaniach to tego nie unikniesz, niestety Ważne, żeby dzieciaki były nie jakieś zakatarzone to wtedy jest nadzieja, że się uniknie. Chociaż też trudno powiedzieć. Może pogoda troche się poprawi bo teraz ciężko się gdziekolwiek jeździ

Domyślnie

w przyszłym tygodniu nie mogę tylko w poniedzialek.
    a teraz to myślę, że grypy nas ominą - przy takich mrozach ludzie mniej chorują, gorzej jak wszystko zaczyna topnieć.

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja myślę też ze hartowanie jest ważne...moje dziecię dopiero poznaje co to mrozy..i postanowiłam wychodzić z nia każdego dnia..chyba, ze pogoda będzie zupełnie do kitu...sama też na tym skorzystam...Mąż chory już drugi tydzień a my się dzielnie trzymamy
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Cały czas myślę jak to zrobić z tym spotkaniem i chwilowo mam taki pomysł: spotkanie w ten piątek, z tego co patrzyłam to pasuje chyba wszystkim poza aleksandrią. A potem kolejne spotkanie w przyszlym tygodniu w taki dzień, żeby na pewno pasowało aleksandrii no i jak największej liczbie z nas, bo wszystkim być może nie da rady. Co o tym sądzicie?
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja nie mogę tylko jutro - najpierw mamy szczepienie, a później przyjeżdżają mebelki młodej i cały dzień rozwalony. Za to od piątku mam czas

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustomanka Awatar tysiula
    Miejscowość
    Piaseczno, mazowieckie

Domyślnie

Haaa, a ja dopiero dziś trafiłam na wątek. Można się jeszcze dopisać do Was? Czy salon Karo już więcej nie pomieści?? Piątek akurat mi pasuje, w inne dni pracuję. Mogę przynieść dwie chusty i MT, może wielo jeśli będzie potrzeba
    i obowiązkowo przyniosę coś do konsumpcji... na słodko żeby zagryźć chlebek albo herbatkę
    Ostatnio edytowane przez tysiula ; 01-12-2010 o 23:39 Powód: dopisek

4pupy - naturalnie dla pupy
    "Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
    D. Adams

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów