Mnie pasuje czwartek, ew. piątek. Kurczę, ale nam się te terminy nie składają![]()
Mnie pasuje czwartek, ew. piątek. Kurczę, ale nam się te terminy nie składają![]()
Tak sobie myślę że teraz w sezonie grypowym to wszelkie spotkania niosą jakieś ryzyko zarazkowe... więc w razie czego trudno mieć pewność kto od kogoś złapał.
w przyszłym tygodniu nie mogę tylko w poniedzialek.
a teraz to myślę, że grypy nas ominą - przy takich mrozach ludzie mniej chorują, gorzej jak wszystko zaczyna topnieć.
Cały czas myślę jak to zrobić z tym spotkaniem i chwilowo mam taki pomysł: spotkanie w ten piątek, z tego co patrzyłam to pasuje chyba wszystkim poza aleksandrią. A potem kolejne spotkanie w przyszlym tygodniu w taki dzień, żeby na pewno pasowało aleksandrii no i jak największej liczbie z nas, bo wszystkim być może nie da rady. Co o tym sądzicie?
Haaa, a ja dopiero dziś trafiłam na wątek. Można się jeszcze dopisać do Was? Czy salon Karo już więcej nie pomieści??Piątek akurat mi pasuje, w inne dni pracuję. Mogę przynieść dwie chusty i MT, może wielo jeśli będzie potrzeba
![]()
i obowiązkowo przyniosę coś do konsumpcji... na słodkożeby zagryźć chlebek albo herbatkę
![]()
Ostatnio edytowane przez tysiula ; 01-12-2010 o 23:39 Powód: dopisek
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams