Pokaż wyniki od 1 do 20 z 343

Wątek: Piaseczno

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Tak w ogóle to patrząc za okno zastanawiałam się czy byście dziś do mnie dotarły
    Katar niestety nie chce się poddać Asik męczy się choć dzielny jest bardzo, niestety również gorączkuje. Zasnęła w chuście pierwszy raz od kilku miesięcy! Potem spała w wózku, inaczej nie szło. Mimo to cały czas mam nadzieję że zwalczy infekcję... katar przezroczysty, więc póki co ok. Ale oczyszczanie noska - masakra
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Domyślnie

no ja też się zastanawiam, jakbysmy wszystkie przez te zaspy przebrnęły - u mnie jest total! ale jak się przyzwyczaimy, to jakoś da radę poza tym mam super traperki i śniegi mi nie straszne.

co do zarzucania dziecia na plecy, to może z naszą asekuracją ze wszystkich stron będzie można potrenować

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Karo trzymajcie się dzielnie i zwalczajcie katar. Oby przeszedł jak najprędzej. My dzisiaj siedzieliśmy w domu Pogoda nie sprzyjała spacerom. Może jutro wyjdziemy, byle żeby nie wiało. A reszta... da radę
    Noooo... z tym wrzucaniem na plecy to tak jest stresowo. My zaczęliśmy niedawno. Nosimy się po domu bo na kurtkę koszmarnie mi się dociąga. Więc na dwór to raczej z przodu. Najpierw przetrenowałam na starszej Za pierwszym razem jak młodego machnęłam to mi chciał przelecieć przez plecy i wypaść z drugiej strony, ale już jest lepiej i dzielnie trenujemy. Ale pierwsze motania to ugotowana byłam i mokra ze stresu Młody jeszcze nie załapał, że tak może być fajnie i na plecach to tylko manducę toleruje. Z chustą różnie. Ale powoli idzie. Jest ciężki, więc trochę trudniej go tak majtnąć
    Fajnie jakbyśmy się spotkały w tym tyg. Potem będzie mi trudno się wyrwać No ale zobaczymy.

Domyślnie

w tym tyg to ja mogę tylko w czwartek jakby co.

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

Karo u nas tak samo z oczyszczaniem noska. Głowa mam wrażenie że mu zaraz odfrunie tak nią kręci. Plus codziennie to samo przy spryskiwaniu solą morską.
    Fajnie że pomozecie z plecakiem. Probowalam z mezem motac ale on panikarz jest i zamiast asekurowac to mi jeczal "ale on Ci leci do tyło, ale on Ci leci!".
    Ja w przyszlym tygodniu tylko juz wiem ze w srode nie moge jakby cos.

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

A u mnie starsza taka zakichana, że aż mi jej szkoda Młody dzielnie się trzyma, więc jeśli coś to jeszcze w tym tygodniu jestem dyspozycyjna. A potem się zobaczy. Może udałoby się oddać starszą dziadkom, to miałabym kilka dni luzik, ale to będę wiedziała dopiero w poniedziałek

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

to ja się pochwalę w sumie to wyszło, że potrzeba matka wynazków
    Mam w domu chorego męża, sniegu tona na zewnątrz i kurkti do noszenia dziecia brak :/ Potrzeba była taka, że musiałam iść po leki do apteki i małe zakupy. I dumam, że z wózkiem to bez sensu...wczoraj byłam to porażka była
    Nagle zaświeciła mi się zarówka, zę mąż ma jeszcze jedną kurtkę na polarze i a nóż obie tam wejdziemy
    I UDDAŁŁOOOO się

Natkę ubrałam tak jak w domu (miałą na sobie akurat welurowy pajacyk, body, długie skarpety) plus buciki, do tego chusta i rozłożone na nią wszytkie poły no i kurtka zapięta prawie do końca.

Mam nadzieję ze nie zmarzła...plus jest taki, ze się rozebrałałam i natka nadal sobie śpi u mnie w chuscie
    Muszę zakupić tylko golf dla dwojga i mozemy tak spacerować
    czerwcowa Natusia 2010

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów