na pewno na forum jest jeszcze jednabo z nia korespondowałam
![]()
to może mogłybyśmy się jakoś spotkać w Piasecznie i pooglądać swoje chusty oraz powymieniać doświadczenia?ja chustowych nie mam żadnych ale chętnie posłuchammogę w zamian przynieść ciastka
)
Ja jestem dyspozycyjnaSiedzę na macierzyńskim więc i w tygodniu i w weekend (w ciągu dnia) jest OK. No i zależy gdzie miałybyśmy się spotkać. Ja ostatnio lubię Hard Dog Cafe na Dworcowej, a oni mają otwarte od czwartku do niedzieli od 15:00. W innych lokalach ostatnio nie bywam i nie wiem co i jak. Rzucajcie swoje pomysły
![]()
CZeść, ja bym chętnie dołączyła jeśli można! Mieszkam w Piasecznie od niedawna (3 tygodnie), nie znam jeszcze za bardzo miejsca, no i nie znam nikogoa chętnie poznam jakieś miłe mamy
Dla mnie najlepiej w tygodniu, nie pracuję, w weekend bardziej nadrabiamy życie rodzinne we trójkę.
ja tez na macierzyńskimMi pasuje najbardziej w ty godniu. Tak sobie myślę, ze możnajeszcze do Gandalfa skoczyć..ale jeszcze tam nie bylam, zeby powiedzieć czy fajnie. Musze sprawdzić. Zostawiam swoje gg...coby może łatwiej było się zgrać 4502001