póki co zapisałam się do szpitala św Anny... za kasę, niestety :/
A czemu za kasę? Nie można na nfz?
Ania, a prywatnie masz gina tu w Piasecznie? sensowny? jeśli tak to bym poprosiła o namiary.
Agnieszka Kurczuk-Powolny była moją pierwszą ginekolożkąFajna babeczka. Pracowała w szpitalu Św. Zofii jako ginekolog-położnik (później coś tam jej się stało i musiała zrezygnować z pracy w szpitalu). Pracuje teraz też w nOvum zatem i na niepłodności zna się
Ją mogę polecić. Reszty nie znam.
EDIT:
Jeszcze ponoć Szalecki jest w porządku. Prowadził obie ciąże mojej przyjaciółce i bardzo go chwaliła.
w szpitalu na nfz można tylko urodzićprzychodnia jest za kasę. wizyta bez usg 150 zł. jakoś to przeboleję, ale nie znoszę płacić za wizyty lekarskie mając ubezpieczenie..
w przychodni na Fabrycznej zaproponowano mi 20 maja, więc zrezygnowałam.
Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Cena jak dla mnie zaporowa, powiedzmy że jak trzeba raz na jakiś czas to ok, ale ciąży tak prowadzić to ja jednak bym nie mogła. Pewnie w Wawie zatem będę szukać.
świetna jestem, umówiłam sobie tę wizytę na dzień, kiedy jestem na długim weekendziemąż mnie uświadomił
![]()
Karo - ja ciążę prowadziłam w ramach programu Zdrowie Mama i Ja, dostępny jest dla zameldowanych w Warszawie. Spróbuję wypróbować tego doktora z Fabrycznej, do 20 maja poczekam, trudno.
Tak czy siak 150 zł za wizytę kontrolną to trochę dużo. Muszę się tylko dać obejrzeć po porodzie i tyle.