Pokaż wyniki od 1 do 20 z 343

Wątek: Piaseczno

Mieszany widok

Domyślnie

cześć dziewczyny
    wracam do świata
    teraz jestem na etapie szukania ginekologa w okolicy - macie kogoś sprawdzonego? najchętniej na NFZ, ale nie musi być.

poza tym chustujemy się powoli, myślę że za czas jakiś będę mogła wyruszyć na chustospacer

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Chętnie się podłączę pod pytanie o ginekologa.

Za chustowanie trzymam kciuki, widziałam Twój wątek, walczysz dzielnie!
    U nas daleko jeszcze do perfekcji z tym plecakiem, ale na spacery już się odważyłam wychodzić, Aśka nie protestuje więc chyba źle jej nie jest Cieszę się tym bo nie wiem w którym momencie jej się chustowanie znudzi i wybierze własne nóżki
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

W sprawie gina chyba nie pomogę. Mam dwóch sprawdzonych, ale przyjmują prywatnie. Poza tym jeden w Raszynie, a drugi na Saskiej Kępie

Generalnie jakoś nie trafiłam na sensownego lekarza tutaj w okolicy, a bywałam u wielu. Z NFZ znam niewielu. Właściwie miałam do czynienia tylko z dwoma, którzy przyjmują w Medycynie Rodzinnej (niedaleko Karo_B). Jeden jest strasznie stary, a drugi niesympatyczny, o!
    Ostatnio edytowane przez charlie ; 18-04-2011 o 20:46

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charlie Zobacz posta
    W sprawie gina chyba nie pomogę. Mam dwóch sprawdzonych, ale przyjmują prywatnie. Poza tym jeden w Raszynie, a drugi na Saskiej Kępie

Generalnie jakoś nie trafiłam na sensownego lekarza tutaj w okolicy, a bywałam u wielu. Z NFZ znam niewielu. Właściwie miałam do czynienia tylko z dwoma, którzy przyjmują w Medycynie Rodzinnej (niedaleko Karo_B). Jeden jest strasznie stary, a drugi niesympatyczny, o!
    To przynajmniej wiadomo do kogo na pewno nie iść Kiepsko trochę, bo z Młodą jestem ograniczona niestety i za daleko nie pojadę. A tu by się drugiego dziecka chciało

EDIT:
    W temacie ginekologów zaczęłam sama szukać i trafiłam na to
    http://www.emc-sa.pl/placowki/19dffd...57e25/217.aspx

Czy te nazwiska coś Wam mówią? może coś od kogoś słyszałyście - w sensie pozytywnym lub negatywnym?
    Ostatnio edytowane przez Karo. ; 19-04-2011 o 13:46 Powód: dopisek
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karo_B Zobacz posta
    To przynajmniej wiadomo do kogo na pewno nie iść Kiepsko trochę, bo z Młodą jestem ograniczona niestety i za daleko nie pojadę. A tu by się drugiego dziecka chciało

EDIT:
    W temacie ginekologów zaczęłam sama szukać i trafiłam na to
    http://www.emc-sa.pl/placowki/19dffd...57e25/217.aspx

Czy te nazwiska coś Wam mówią? może coś od kogoś słyszałyście - w sensie pozytywnym lub negatywnym?
    Ja tu chyba za świeża jestem, wiec nic mi to nie mówi..moze na forum piaseczyńskim warto poszukac albo zapytac. Ja do prywatnego chodze wiec tutaj u żadnego nie byłam :/
    czerwcowa Natusia 2010

Domyślnie

póki co zapisałam się do szpitala św Anny... za kasę, niestety :/

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

A czemu za kasę? Nie można na nfz?

Ania, a prywatnie masz gina tu w Piasecznie? sensowny? jeśli tak to bym poprosiła o namiary.
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów