Pokaż wyniki od 1 do 20 z 343

Wątek: Piaseczno

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Dać coś super interesującego do rączek? Czasem się sprawdza. Może jakiś wisiorek nosisz, którym by się mogła bawić bez szkody dla Was obu? Chociaż u nas to się nie sprawdziło, no ale Asia starsza, chodząca i długo w ogóle uciekała na widok chusty Udało się w końcu ją posadzić na kanapie, i recytowałam jej wierszyk o żabie który jest aktualnie na topie Zadyszka porządna no ale sukces A, większość znajomych mówi że dzieci oswajały się po jakimś czasie dopiero z nową lokalizacją, więc niestety próbować, probować, próbować... w końcu pewnie jej się spodoba.

Nie wiem nawet co to plecak jordana, zobaczę w wolnej chwili. Mi się akurat prosty podoba wizualnie, i to że dziecko wysoko siedzi i patrzy przez ramię rodzica.
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja plecakiem dzieciaka nie katuję, ale jak mus jest i z przodu jej nie mogę mieć, to motam nie zważając na protesty. Zazwyczaj jak mam odkurzać. A wtedy po kilku minutach czuję, jak łepek opada i Młoda śpi
    Zaletą prostego niewątpliwie jest to, że chyba jest jedynym plecakiem z możliwością "regulacji wysokości".
    Lubię Jordana, bo ma podobną konstrukcję do kieszonki - poły zamotane na krzyż i pas poprzeczny. Nie ma opcji, żeby szmata spod tyłka umknęła. W prostym niestety co chwilę rękę do tyłu pchałam, bo miałam wrażenie, że mi dzieć wyleci dołem. Ale w Jordanie Młoda może co najwyżej moje karczycho pooglądać Chociaż jak śpi, to jej przecież wszystko jedno

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Domyślnie

cześć dziewczyny
    wracam do świata
    teraz jestem na etapie szukania ginekologa w okolicy - macie kogoś sprawdzonego? najchętniej na NFZ, ale nie musi być.

poza tym chustujemy się powoli, myślę że za czas jakiś będę mogła wyruszyć na chustospacer

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Chętnie się podłączę pod pytanie o ginekologa.

Za chustowanie trzymam kciuki, widziałam Twój wątek, walczysz dzielnie!
    U nas daleko jeszcze do perfekcji z tym plecakiem, ale na spacery już się odważyłam wychodzić, Aśka nie protestuje więc chyba źle jej nie jest Cieszę się tym bo nie wiem w którym momencie jej się chustowanie znudzi i wybierze własne nóżki
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

W sprawie gina chyba nie pomogę. Mam dwóch sprawdzonych, ale przyjmują prywatnie. Poza tym jeden w Raszynie, a drugi na Saskiej Kępie

Generalnie jakoś nie trafiłam na sensownego lekarza tutaj w okolicy, a bywałam u wielu. Z NFZ znam niewielu. Właściwie miałam do czynienia tylko z dwoma, którzy przyjmują w Medycynie Rodzinnej (niedaleko Karo_B). Jeden jest strasznie stary, a drugi niesympatyczny, o!
    Ostatnio edytowane przez charlie ; 18-04-2011 o 20:46

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charlie Zobacz posta
    W sprawie gina chyba nie pomogę. Mam dwóch sprawdzonych, ale przyjmują prywatnie. Poza tym jeden w Raszynie, a drugi na Saskiej Kępie

Generalnie jakoś nie trafiłam na sensownego lekarza tutaj w okolicy, a bywałam u wielu. Z NFZ znam niewielu. Właściwie miałam do czynienia tylko z dwoma, którzy przyjmują w Medycynie Rodzinnej (niedaleko Karo_B). Jeden jest strasznie stary, a drugi niesympatyczny, o!
    To przynajmniej wiadomo do kogo na pewno nie iść Kiepsko trochę, bo z Młodą jestem ograniczona niestety i za daleko nie pojadę. A tu by się drugiego dziecka chciało

EDIT:
    W temacie ginekologów zaczęłam sama szukać i trafiłam na to
    http://www.emc-sa.pl/placowki/19dffd...57e25/217.aspx

Czy te nazwiska coś Wam mówią? może coś od kogoś słyszałyście - w sensie pozytywnym lub negatywnym?
    Ostatnio edytowane przez Karo. ; 19-04-2011 o 13:46 Powód: dopisek
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karo_B Zobacz posta
    To przynajmniej wiadomo do kogo na pewno nie iść Kiepsko trochę, bo z Młodą jestem ograniczona niestety i za daleko nie pojadę. A tu by się drugiego dziecka chciało

EDIT:
    W temacie ginekologów zaczęłam sama szukać i trafiłam na to
    http://www.emc-sa.pl/placowki/19dffd...57e25/217.aspx

Czy te nazwiska coś Wam mówią? może coś od kogoś słyszałyście - w sensie pozytywnym lub negatywnym?
    Ja tu chyba za świeża jestem, wiec nic mi to nie mówi..moze na forum piaseczyńskim warto poszukac albo zapytac. Ja do prywatnego chodze wiec tutaj u żadnego nie byłam :/
    czerwcowa Natusia 2010

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów