Fran zapisany na fabrycznej. Jest tam jeden lekarz, którego z czystym sumieniem mogę polecić, G. Sikorski. U innych bywałam sporadycznie i raczej nigdy nie wrócę. Tylko Sikorskiemu ufam, nikomu więcej w tej przychodni.
Fran zapisany na fabrycznej. Jest tam jeden lekarz, którego z czystym sumieniem mogę polecić, G. Sikorski. U innych bywałam sporadycznie i raczej nigdy nie wrócę. Tylko Sikorskiemu ufam, nikomu więcej w tej przychodni.
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Asia jest zapisana do dr Paramonowa w Medvicie. Specyficzny człowiek, ale ma opinie świetnego specjalisty oraz podejście do szczepień które nam bardzo odpowiada.
Ja to w ogóle szczęścia do porządnych lekarzy nie mam. Przychodnia - Centrum Zdrowia na Czajewicza. Jak na razie to tyko chirurg dziecięca jest super. Pediatrzy jako tacy, ale raczej słabi. A jak potrzebuję natychmiast do lekarza, to i tak jeżdżę do Tolka w Lesznowoli, bo tam nawet w niedziele przyjmują. Zapisałam się na Czajewicza, bo blisko mam, ale chyba się zabiorę z papierami na Fabryczną. Sama się tam leczyłam jako dziecko i przeżyłam![]()
Ja nie chora ino przemęczona niecoAle wizja weekendu stawia mnie na nogi
![]()
Jak ktoś ma kiedyś ochotę na spacer, to dajcie tylko znać, wypuszczamy się teraz nieco dalej jak tylko pogoda pozwala. W ostateczności można po Fashion połazić![]()