karo na razie tak..bo jak nie rota to ospa teraz
Miałyśmy iść dziś, ale idziemy dopiero jutro i w sumie dobrze, bo ja jakąś wirusówkę żołądkową zalapałam. Jutro się dowiem jak plan wyglada na ten tydzień bo mamy już dzieciaki zostawiać...
O kurcze, no to nieciekawie trochę. Zdrówka w takim razie!
a ja złożyłam dziś podanie o przyjęcie starszego do szkoły. mam takie duże dziecko! aż mnie samą to dziwi![]()
Ja też dziś sobie uświadomiłam że mam duże dziecko, Asia pierwszy raz odważyła się samodzielnie pochodzić po dworze - do tej pory nie chciałaPo godzinie pobytu na placu zabaw tak się rozkręciła że ledwo za nią mogłam nadążyć.
A dopiero sobie spało takie zawiniątko, ech... Tym bardziej się cieszę, że chce teraz w chuście zasypiać, uwielbiam tę przytuloną główkę...
A ja próbuję zapanować nad swoimi odczuciami odnośnie BLW i nowego schematu żywienia niemowląt. Zu zaraz skończy pół roku i trzeba by zacząć jakieś normalne jedzonko dawać. Jak na razie dostaje od kilku dni na kolację kaszkę jaglaną Holle (+ pół łyżeczki glutenowej pszennej) na moim mleku. Daję łyżeczką, a nie butelką, ku zdziwieniu wielu starej daty rodzicówAle sen z powiek spędza mi to rozszerzanie diety...
Przeczytałam cały internet, ale teraz czuję się głupsza niż wcześniej. Weźcie mnie poratujcie![]()
Ale co konkretnie byś chciala wiedzieć? schematów to ja nie znam szczerze mówiąc, a jak chcesz blw to ugotuj marchewkę, potnij w słupki i daj do łapki, niech się bawi... pod nadzorem oczywiście.