Strona 8 z 18 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 160 z 343

Wątek: Piaseczno

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Tak, Natala rulez!
    _____
    Witaj Andzia! Ja dla odmiany od urodzenia tutaj mieszkam, więc jak byś czegoś potrzebowała to służę pomocą (w miarę możliwości ow kors).
    _____
    Ja też chętna na spotkanie i generalnie raczej się dostosuję do reszty. No może z wyjątkiem środy, bo książę po kolędzie będzie chodził i muszę mieszkanie ogarnąć

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja chwilowo chora..jakiś kataros mi sie przypałetał..ale już kończę tą zabawę
    W srodę mamy pierwsze spotkanie w złobku..ale w czwartek i piątek pewnie bedzie luz..wiec ja jestem za
    ---
    Strzelałam serią z aparatu...dopiero jak zrzucilam na kompa okazało się ze mała scenka rodzajowa tu wyszła....Nie mogłam sie oprzeć
    Ostatnio edytowane przez Anque ; 08-01-2011 o 22:57
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

To co, wstępnie czwartek klepiemy? może do tego czasu jeszcze ktoś się odezwie.
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar tysiula
    Miejscowość
    Piaseczno, mazowieckie

Domyślnie

Ja chętna na spotkanie jak zwykle, ale tylko piątek, sobota i niedziela wchodzi w grę. Jeśli nie będzie innym pasować to trudno, pozostaje mi tylko tu się z Wami spotkać

P.S. Witaj adzia180. Dobrze wiedzieć, ze w Piasecznie przybywa mam chustujących

4pupy - naturalnie dla pupy
    "Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
    D. Adams

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

I znów cisza? Mi czwartek właśnie przestał pasować, ale piątek jak najbardziej. No i co Wy na to???
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar tysiula
    Miejscowość
    Piaseczno, mazowieckie

Domyślnie

Tak, tak, piątek Oby tylko reszcie pasował...

4pupy - naturalnie dla pupy
    "Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
    D. Adams

Domyślnie

hej mamy
    ja się co raz bardziej stacjonarna robię ) czwartek mi nie pasuje, ale piątek tak. tylko gdzie? mogę Was zaprosić do siebie, jest dużo podłogi dla dzieci, kontrolowany bałagan - jakoś nie pociąga mnie już sprzątanie

Domyślnie

na jutro wypisuję się jednak, dziś trochę przeszarżowałam i jutro podejrzewam, że nie zwlekę się z wyra :/

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Ech. no i znów cisza. A my z Asią takie spragnione towarzystwa
    Olu, wypoczywaj ile się da i póki się da
    Pytanie za sto punktów: słyszał ktoś o jakimś klubie malucha w Piasecznie? albo jakimś innym miejscu gdzie można pójść z dzieckiem się pobawić? bo tak cały czas w domu to ześwirować można pogoda zdecydowanie mało spacerowa...
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja właśnie zaczełam adaptację do żłobka, wiec nic nie pisałam bo musiałam najpierw wiedzieć co i jak...W sumie nadal nic nie wiem bo ustalamy na bieżąco :/
    Karo coś za Aushan jest...ale szukam w necie i coś nie moge znaleźć, poszukam jeszcze
    czerwcowa Natusia 2010

Domyślnie

Karo, jakaś fikolandia jest w Piasecznie, no z naszego przedszkola dzieci często urządzają tam urodziny. ale nie wiem, czy to nie dla takich bardziej przedszkolnych właśnie dzieciaczków.

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Dzięki za pomysły, poguglałam trochę i coś tam znalazłam. Chwilowo pogoda ładna, więc można dłużej pobyć na dworze, to też poprawia samopoczucie
    Anque, a co z tym żłobkiem? Tzn z dnia na dzien ustalacie kiedy przychodzicie, czy jak?
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

karo na razie tak..bo jak nie rota to ospa teraz
    Miałyśmy iść dziś, ale idziemy dopiero jutro i w sumie dobrze, bo ja jakąś wirusówkę żołądkową zalapałam. Jutro się dowiem jak plan wyglada na ten tydzień bo mamy już dzieciaki zostawiać...
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

O kurcze, no to nieciekawie trochę. Zdrówka w takim razie!
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Domyślnie

a ja złożyłam dziś podanie o przyjęcie starszego do szkoły. mam takie duże dziecko! aż mnie samą to dziwi

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Ja też dziś sobie uświadomiłam że mam duże dziecko, Asia pierwszy raz odważyła się samodzielnie pochodzić po dworze - do tej pory nie chciała Po godzinie pobytu na placu zabaw tak się rozkręciła że ledwo za nią mogłam nadążyć.
    A dopiero sobie spało takie zawiniątko, ech... Tym bardziej się cieszę, że chce teraz w chuście zasypiać, uwielbiam tę przytuloną główkę...
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

A ja próbuję zapanować nad swoimi odczuciami odnośnie BLW i nowego schematu żywienia niemowląt. Zu zaraz skończy pół roku i trzeba by zacząć jakieś normalne jedzonko dawać. Jak na razie dostaje od kilku dni na kolację kaszkę jaglaną Holle (+ pół łyżeczki glutenowej pszennej) na moim mleku. Daję łyżeczką, a nie butelką, ku zdziwieniu wielu starej daty rodziców Ale sen z powiek spędza mi to rozszerzanie diety...
    Przeczytałam cały internet, ale teraz czuję się głupsza niż wcześniej. Weźcie mnie poratujcie

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Ale co konkretnie byś chciala wiedzieć? schematów to ja nie znam szczerze mówiąc, a jak chcesz blw to ugotuj marchewkę, potnij w słupki i daj do łapki, niech się bawi... pod nadzorem oczywiście.
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Zu niesiedząca i szczerbata więc to Blw zapewne bardzo teoretyczne będzie na początku. Zamówiłam sobie książkę i chyba najpierw ją przeczytam, a później zaczniemy. Chcę także z małżem to przedyskutować. Na razie zaczniemy od papek. Może nie takich super gładziutkich, a raczej z niewielkimi grudkami, żeby do paćkowatej konsystencji się za bardzo nie przyzwyczaiła. Na razie podłączyłam się ze swoimi wątpliwościami pod temat innej dziewczyny w wątku jedzeniowym. Więc jak chcecie jakieś fajne rady dać, to tam zapraszam. Autorka tematu też pewnie chętnie skorzysta

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Że szczerbata to nie przeszkadza, ale z siedzeniem to faktycznie. Właśnie miałam Ci napisać że bym zaczęła od przeczytania książki, bo ona jest dużo lepsza IMO niż informacje w necie.
    My jesteśmy na BLW tak stuprocentowo od skończenia 9 miesięcy, wcześniej od czasu do czasu coś tam dawałam do rączki, i też były papki, tyle że u nas kompletna porażka, bo panna łyżeczki nie lubiła i w pewnym momencie zrezygnowala z niej w ogóle. Więc miałam trochę masakry, BLW okazało się wybawieniem, choc do dziś niewiele je. Ale to raczej mniejszościowe jest
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów