Strona 7 z 18 PierwszyPierwszy 12345678910111213141517 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 140 z 343

Wątek: Piaseczno

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Wiecie jednak nie jade do mamy w tym tygodniu, wiec moze jesli macie ochotę na spotkanie w tym przedświątecznym szale to może byśmy się spotkały w tygodniu w kluboksiegarni. Co wy na to?
    czerwcowa Natusia 2010

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Karo, charli mam pytanko..zamawiacie polary gabi a ja mam dylemat. Też sie zapisałam ale nie wiem czy kurcze ja go wykorzystam jak mam kurtkę :/ Jak myslicie? zastanawiam się czy tego cienkiego lepiej nie zamówic :
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

No, ja właśnie się zdecydowałam bo tyle jeszcze jestem w stanie wydać, a kurtki nie kupię na pewno. Więc może faktycznie u Ciebie wystarczyłby cieńszy?... Pod polar zawsze można włożyć ciepły dopasowany sweter lub zwykłą bluzę polarową, dziecia też ubrać w coś polarkowego.

Co do spotkania to widzę że chwilowo cisza Mi się Asia rozregulowała ze spaniem ostatnio więc ciężko mi cokolwiek planować, choć jakieś spotkanko dla poprawy nastroju zdecydowanie by się przydało...
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

Ja chętnie ale tylko w czwartek mogę bo inne dni mam pozaklepywane już.
    A ja tak sobie myślę Ania czy jest sens cienki polar bo weź Natkę w polarowy pajac, ciebie w polar i będzie wygodnie. Chyba że zależy Ci na tym żebyście mogły się cienko ubrać pod spód ale wg mnie zawsze lepiej ubranko po ciele niż luźne.

Domyślnie

hej hej
    byłam wczoraj w Iwicznej - fajna miejscówka, niestety pogłębiła moją frustrację - tyle świetnych książek w jednym miejscu, a ja bez kasy pączki pyszne
    słabawo się czuję, więc do świąt siedzę w domu - muszę ogarnąć to pole minowe i już nie będę miała raczej siły na wychodzenie :/ zaczyna się ulubiony trzeci trymestr

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

jednak biorę ten polar...w razie czego sprzedam Moja kurtka mega ciepła..ale jak zacznie być w okolicach 0 to nam bedzie za gorąco. W kolali można tylko z przodu a polarze i tak i tak..wiec będzie na wiosnę i jesień i moze kawałek lekkiej zimy jak dzieć będzie chciał jeszcze w chuście u mausi siedzieć czasem
    czerwcowa Natusia 2010

Chustofanka Awatar charlie
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Ja biorę polar, bo kurtka za droga No i tak jak piszesz - w polarze można też na plecach

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Hej, hej! A co tu taka cisza? Szykujecie święta?

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

No ja powoli myślę o świętach Chyba najwyższy czas bo gości mi się szykuje całe stado

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

a ja własnie się pakuję i wyjeżdżam dziś
    Kobitki Wesołych Świąt Wam życze
    czerwcowa Natusia 2010

Domyślnie

upiekłam ponad 200 pierniczków na razie jutro biorę się za kapustę postną. a potem pomyślę na co mam jeszcze siły

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

Ja również Wam życzę zdrowych, spokojnych i pięknych Świąt!
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

Radosnych, spokojnych i rodzinnych Świąt! Życzę ja i Zu

Domyślnie

hej mamy, mam nadzieję, że spokojnie świętujecie. nam się niestety przyplątała ospa u synka i cóż, nie jest to przyjemne. na szczęście dostał dużo fajnych prezentów i to mu trochę rekompensuje choroby. tylko szkoda, że mąż pojutrze już do roboty wraca.. krótkie te święta!

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Ojojojoj... a ja dopiero teraz piszę, ale mam nadzieję, że spędzacie Święta w radosnej, spokojnej atmosferze

Chustonówka Awatar Aine
    Miejscowość
    okolice Piaseczna k W-wy

Domyślnie

Ja mega spóźniona bo w święta bez kompa byłam ale wszystkiego naj w 2011!

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

kobitki a może jakieś spotkano w przyszłym tygodniu ? co wy na to? Mogłybysmy skoczyc do kluboksięgarni
    czerwcowa Natusia 2010

Chustonówka

Domyślnie

Witam wszystkie chustujące Mamy ) Dopiero odkryłam forum i wątek Piaseczanek ... późno, ale dobrze, że w ogóle. Jestem mamą 6 miesięcznej Hani i tez próbujemy się motać. Od niedawna sprawia nam to przyjemność, bo na początku Hania nie znosiła przytulania w żadnej postaci. Może z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego. Teraz już jest lepiej. Ja uwielbiam czuć ją tak blisko ))) Używamy chusty elastycznej i mam ochotę na zmianę... nie wiem jednak co i jak w tym temacie. Zaczęłyśmy też używać pieluszek wielorazowych i czytać na temat NHN. Bardzo chętnie posłucham rad doświadczonych Mam a także skorzystam towarzysko, bo niedawno się tu przeprowadziłam i trochę obco się czuje... miło mi będzie dołączyć do Waszego grona )

Chustomanka Awatar Anque
    Miejscowość
    Piaseczno

Domyślnie

witaj
    im nas będzie więcej, tym lepiej Spacem nie jestem, ale wygodniej ci już będzie chyba w tkanej chyba, ze dzieciątko malusieńkie Cisza tu u nas ostatnio, ale moze uda nam sie zebrać..już raz się udało
    czerwcowa Natusia 2010

Chustoguru Awatar Karo.
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

No, ja jestem chętna jakby co (jak zwykle ) Tyle że wtorek i środa jestem uziemiona, bo przychodzi gość tapetować klatkę schodową. Poza tym jestem dyspozycyjna. Może być Księgarnia, albo znów u mnie

Cześć Adzia, ja też od niedawna mieszkam w Piasecznie i nie mam jeszcze znajomych. Napisz gdzie mieszkasz, może gdzieś blisko

Aniu, super ujęcie Natalki!
    Asia - 20.11.2009
    Adaś - 08.03.2012
    Ania - 08.06.2015

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów