Ja nie mogę tylko jutro - najpierw mamy szczepienie, a później przyjeżdżają mebelki młodej i cały dzień rozwalony. Za to od piątku mam czas![]()
Haaa, a ja dopiero dziś trafiłam na wątek. Można się jeszcze dopisać do Was? Czy salon Karo już więcej nie pomieści??Piątek akurat mi pasuje, w inne dni pracuję. Mogę przynieść dwie chusty i MT, może wielo jeśli będzie potrzeba
![]()
i obowiązkowo przyniosę coś do konsumpcji... na słodkożeby zagryźć chlebek albo herbatkę
![]()
Ostatnio edytowane przez tysiula ; 01-12-2010 o 22:39 Powód: dopisek
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Ja w piątek też chętnie przyjadęWezmę jakieś chuścidła (skład mi sie pozmieniał całkowicie
), a co do słodkiego... zobaczę czy dam radę. Nie obiecuję
![]()
Ok, to widzę że chyba w piątek się widzimy? Aleksandria, mam nadzieję że się nie pogniewasz, i spotkasz w następnym najbliższym terminie? Bo mam wielką nadzieje że to nie będzie ostatnie spotkanie
Godziny proponuję zostawić te same, chyba że komuś nie pasuje to zobaczymy.
Aha, podajcie mi proszę WASZE nr telefonów, że tak powiem, just in case, w razie czego nie będę miała takiego stresa jak ostatnio.
Tysiula, zapraszamyWyślę Ci mój adres.
Aha, nie wiem czy się już spotykałyście w takim gronie "kilka mam z dziećmi" - jeśli tak to wiecie że niezły sajgon może byćTo tak tylko uprzedzam jakby co że tak zupełnie na spokojnie to nie pogadamy
Za to wesoło będzie na pewno
Kto tam się zadeklarował że coś przyniesie to fajnie, ale myślę też że nie ma co szaleć, ważniejsze są chusty i my![]()
Super. Ja juz sie z Anque zgadalam bo ja bez samochodu za to na niezłym końcu świata mieszkam.
Za chwilke wyślę na priva nr telefonu. Nie moge tylko obiecac ze cos przyniose bo lodowka pusta a do najblizszego sklepu 0,5 h przy sprzyjajacej aurze
Tysiula jak MT przyniesiesz to byłoby super, ja juz mam swój to też zabiore choć jeszcze nawet nie wiem co z nim się robi
A tak sobie pomyślałam że ja może herbatkę przyniosę jeśli mam jakąś dobrą![]()
Ostatnio edytowane przez Aine ; 02-12-2010 o 11:29
ok, moje plany na jutro uległy gwałtownej zmianie i mogę jutro być
przyniosę chustę, co do innych rzeczy nie wiem, postaram się ale niczego nie mogę obiecać. na pewno będę w humorze dobrym![]()
Ostatnio edytowane przez nowa_aleksandria ; 02-12-2010 o 15:51
No to wszystko jasne, czekam na Was![]()
z tym słodkim to nie szalejcie bo potem się okaże że połowa się odchudza i zostanie![]()
BędęWezmę z chust: grecję zieloną, krótki didek paul, moss, kółkowa lana i MT (jeśli dojdzie). Chyba wystarczy... Więcej zresztą nie dam rady bo mi się ręce urwą, a ja komunikacją jadę
![]()
Dziewczyny, młody cały zaglucony, nochal zapchanyWolę z nim nie jechać w taki mróz. Baaaaardzo mi przykro, ale nie będzie mnie
![]()
Vernea szkodaAle licze ze następnym razem się uda. Zdrowia dla malutka
Dziewczyny, niestety i mnie nie będzieMusiałam się w pracy stawić dziś. Strasznie żałuję, że się z Wami nie spotkam. Gdyby było następne spotkanie to już się zapisuje. Bawcie sie dobrze
![]()
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
No szkodaZdrówka dla Malucha! Będziemy w kontakcie, przecież to dopiero pierwsze spotkanie
![]()
taka pora i taka pogoda...
Też mi jest baaardzo przykro bo już się nastawiłam, ale lepiej nie ryzykować. Młody złapał od starszej, niestety przy dwójce często tak jestNie ma co bo jeszcze Wasze maluchy pozaraża. Ja mam nadzieję, że się spotkamy. Może trochę się te mrozy zmniejszą bo jest baaardzo zimno
![]()
ja też dziękuję, Karo za gościnę zwłaszcza. no i mam nadzieję, że następnym razem już wszyscy będą zdrowi![]()