hej hej
ja się nie odzywam, bo zapracowana byłam... a poza tym już mi w kość ta ciąża daje mocnoi zimy mam już dość. nie chce mi się myśleć o wychodzeniu gdziekolwiek.
ale tak sobie wymyśliłam, może byśmy się w tłusty czwartek spotkały?
hej hej
ja się nie odzywam, bo zapracowana byłam... a poza tym już mi w kość ta ciąża daje mocnoi zimy mam już dość. nie chce mi się myśleć o wychodzeniu gdziekolwiek.
ale tak sobie wymyśliłam, może byśmy się w tłusty czwartek spotkały?
piaseczyńskie mamy, nie spać!
macie jakieś informacje na temat pediatrii w przychodni przy Fabrycznej? rozglądam się gdzie by tu swoją małą zapisać, czas jest krótki...
Fran zapisany na fabrycznej. Jest tam jeden lekarz, którego z czystym sumieniem mogę polecić, G. Sikorski. U innych bywałam sporadycznie i raczej nigdy nie wrócę. Tylko Sikorskiemu ufam, nikomu więcej w tej przychodni.
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Asia jest zapisana do dr Paramonowa w Medvicie. Specyficzny człowiek, ale ma opinie świetnego specjalisty oraz podejście do szczepień które nam bardzo odpowiada.
Ja to w ogóle szczęścia do porządnych lekarzy nie mam. Przychodnia - Centrum Zdrowia na Czajewicza. Jak na razie to tyko chirurg dziecięca jest super. Pediatrzy jako tacy, ale raczej słabi. A jak potrzebuję natychmiast do lekarza, to i tak jeżdżę do Tolka w Lesznowoli, bo tam nawet w niedziele przyjmują. Zapisałam się na Czajewicza, bo blisko mam, ale chyba się zabiorę z papierami na Fabryczną. Sama się tam leczyłam jako dziecko i przeżyłam![]()
Ja nie chora ino przemęczona niecoAle wizja weekendu stawia mnie na nogi
![]()
Jak ktoś ma kiedyś ochotę na spacer, to dajcie tylko znać, wypuszczamy się teraz nieco dalej jak tylko pogoda pozwala. W ostateczności można po Fashion połazić![]()
jak nie urodzę do niedzieli to zgłaszam się na spacery indukcyjne
otworzyli przychodnię w Ustanowie - filia CMP. rzut beretem ode mnie (1 kilometr). pediatra i ginekolog na miejscu, czyli mój zakres zainteresowań![]()
Hej, a ja znów z pytaniem. Jest w Piasecznie jakiś sklep z materiałami??? Z bazarku nie kojarzę, a w centrum byłam kilka razy więc nie pamiętam.
DziękiPogoda się coraz ładniejsza robi, to pewnie uda się dotrzeć.
OOO jest Kalinka, gratulacje
Według mojej wiedzy, jest tylko ten jeden właśnie w Piasecznie. Tragedia! Wybór ma z innej zaprzeszłej epoki. Chyba, ze chcesz kupić fizelinę, watolinę i firanki - to dostaniesz
.
Są owszem jakieś inne materiały, ale szału nie ma.
![]()
4pupy - naturalnie dla pupy
"Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?"
D. Adams
Ja już gratulowałam w odpowiednim wątku, ale i tu się przyłączam do powitańŚledzę też zmagania z chustowaniem i widzę ze szybko robisz postępy!
Tysiula, no właśnie flizelinę chciałam kupićTyle że jakoś nie mogę tam dotrzeć, moje dziecko ciężko ostatnio ruszyć z placu zabaw
A przy okazji się pochwalę że dokonałam rzeczy którą zaliczylam już do kategorii "niemożliwe", czyli zawiązałam Młodą na plecach w plecak prostyMocno niedoskonały, ale i tak jestem z siebie dumna, że to się w ogóle udało
![]()
Karo, gratulacje pierwszego plecaka! Ja tam prostego wręcz nie znoszę. Za to pokochałam Jordana. Tylko, że do niego trzeba mieć cierpliwe dziecko. Zwłaszcza przy nauce lub motaniu bez pomocy lustra. Ja nadal nie potrafię go dociągnąć jak należy, ale przynajmniej Młoda z niego nie wylata![]()