U nas Tots Bots Flexi+otulacz lub wonderos strasza wersja (nowy nie daje rady). Nie zmieniam w nocy, bo mały się wybudza i po spaniu
U nas Tots Bots Flexi+otulacz lub wonderos strasza wersja (nowy nie daje rady). Nie zmieniam w nocy, bo mały się wybudza i po spaniu
K. 2010 i A. 2012
Właśnie za Waszą radą zaczęłam oglądać te Woonderosy http://www.krainapieluszek.pl/index....&product_id=58 i nie widzę (z opisu, bo nie z empirii przecież), żeby wyróżniały się czymś szczególnym na tle innych kieszonek. Chyba chodzi o ten wkład podwójny?
A powiedzcie jeszcze, czy macie doświadczenie z takimi kieszonkami http://www.wielorazowo.pl/pl/p/Pielu...y-z-bambusem/2 W nazwie jest określenie "z bambusem", ale znowuz chodzi o wkład. I drugie pytanie co to za materiał frota babmusowa, mnie wychodzi na to, że to ma dziecię przy skórze, czy ona też daje względne poczucie suchości?
te drugie mam, są dobre na dzień, na godzinkę, może dwie, później do zmiany.
a co założyłybyście dziecku, które całą noc spędza na brzuchu z tyłkiem w górze? znaczy ze zgiętymi kolanami i podniesionym tyłkiem? bo mojej wszystko wylatuje![]()
Dziękuje Dziewczyny, już wiem, czego nie chcę![]()
a z tymi vonderosami ktoś mi odpowie?
te kieszonki co zalinowałaś z wielorazowo.pl na allegro są dostępne w wersji z polarem lub welurem od pupy
a wonderoos w starej wersji jest dużo szerszy od innych pieluszek, wkładki są naprawdę bardzo duże i chłonne - niektórym ta wielkość przeszkadza, bo dziecko np nie potrafi się w wonderoosie przekręcićw tej pieluszce pupa jest ogromna ale jednocześnie nie ma przecieków - coś za coś
![]()
Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)
Mi obecnie na noc to nawet tetra starcza![]()
Ale jak nie starczała to formowanka konopna BBH lub Monkeysnuggles nocna + otulacz (u mnie gacie Storcheny lub wełniak BBH)
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
potwierdzamWonderos starszy jest bardzo wielki i bardzo chłonny i właśnie to wyprofilowanie wkładki, daje chyba taką chłonność, bo wkładki są z mikrofibry. Od około miesiąca mam też pieluszkę Real Easy - ma wkład mikrofibrowy połączony z mikropolarem oraz drugi wkład konopny - w postaci takiego języka - i jeszcze można coś do niej włożyć i tez jest bardzooooooo chłonna, uzywam głownie na noc bo też spora pupę "robi"
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
ja szczerze polecam pszółkę Baby BeeHinds, jest niezawodna .