Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: Jakie kieszonki na noc?

Mieszany widok

Chusteryczka
    Miejscowość
    Praga Północ podwórka

Domyślnie

dla nas juz najlepsza byla PD w kompletem wkladek plus dodatkowa konopna
    ale i tak calej nicy nigdy nie przytrzymała
    na drugim miejscu wonderek

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

Ja też polecam Wonderki, ale IMHO dla większych dzieci (są naprawdę wielkie i szerokie w kroczku). U mnie się sprawdziły za drugim podejściem, wcześniej Majka była do nich za mała. Formowanek przestałam używać, bo zmieniam pieluszkę w nocy i rozbudzałam Majkę zapinaniem najpierw pieluszki a później otulacza, kieszonki są pod tym względem jednak wygodniejsze.
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustonówka

Domyślnie

my też używamy wonderoosa tylko że tego nowego z bambusowym wkładem.Jest super chłonny i nie taki wielki jak starsza wersja. Używamy na zmianę z formowankami.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

My zawsze zmieniamy pieluszkę w nocy, nasz synek nigdy nie przespał całej nocki na jednej. Myślałam, ze kieszonki będą lepsze, bo większość z nich przy pupie materiał dajacy poczucie suchości.
    Z tego, co piszecie wydedukowałam, że wkłady bambusowe lub konopne są super chłonne? Więc może poszukam kieszeni właśnie z tymi wkadami.

Chusteryczka Awatar Sroka
    Miejscowość
    na polnoc od Monachium

Domyślnie

roomparoz byly u nas hitem z potrojna wkladka konopna i mikrofibra na wierzch

Chusteryczka

Domyślnie

no a może issy bear z dwoma wkładami, pupa jak berlin, ale nockę bez problemu wytrzyma za to AIO babybeehinds nam przeciekła po całej nocce.
    K. 2009M. 2012

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

a mi wszystkie kieszonki jakie miałam przemakały- tzn CAŁEJ nocki nie wytrzymywały- tu sprawdzają się bambuski formowane + wełna
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Uprawnienia umieszczania postów