Dzisiaj zakonczylam testowanie nowych pasów Anety i jestem po prostu zachwycona!
Po pierwsze tak jak olivka, ciesze sie, ze w koncu znalazł sie "mocny"na Ocah. Brawo Aneta!!!
A po drugie jeszcze raz brawo dla Anety, bo jej pasy sa swietne!!! Nosza jak sam Szmatan![]()
Testowalam pasy w róznych konfiguracjach. Z zamkiem calkowicie zapietym, rozpietym czesciowo i rozpietym calkowicie. Mnie najbardziej do gustu przypadl wariant z takim rozpieciem pasow:
Z zapietymi na calej dlugosci to po prostu hybryda ChMT. Z rozpietymi calkowicie sie nie polubilam, bo musialam je na ramonach rozkladac, troche jak przy kolkowej, co przy dwóch ramionach na raz strasznie ograniczalo ruchy. IMO zamek w tych pasach moglby sie zaczynac w tym miejscu, od ktorego mam go rozpietego.
Niestety wada takiego rozpiecia pasow jest to, ze widac ten dodatkowy material:
ja osobiscie wszyla bym ten material dodatkowy (nie chustowy) po drugiej stronie, zeby przy rozpieciu zamka i rozlozeniu na dzieciu pasa wygladalo to tak:
zeby tak wygladalo to z ta wersja testowa musialam troche pokombinowac, czyl zakrecic pas z tylu, co bylo troche niewygodne.
Taka wiec kosmetyczno-szwalnicza popraweczka i IMO - nosidlo idealne
gdydby jeszcze kapturek sie udalo z tego samego materialu zrobic
Jeszcze razdla Anetki
I w sumie mnie juz wpisz w kolejke, bo moje obecne Antenkowe cudo:
juz sie powoli robi na nas za male i teraz chcemy wieksze z pasami Renna![]()