-
Chustofanka
ja tez dopiero zaczynam i napisze czego uzywam z powodzeniem- po domu otulacze PULowe z tetra w srodku lub nieduza formowanka jesli podejrzewam, ze moze byc kupa, na wyjscia kieszonki lub formowanka bardziej chlonna z polarkiem przy pupie, na noc na razie niestety pampersiak, bo latwo w srodku nocy zmienic a jeszcze nie trafilam na formowanke, ktora sprawdzilaby sie w nocy (Mlody je bardzo czesto, wiec i produkuje niemalo)
zdecydowanie najlatwiejsze w obsludze sa moim zdaniem kieszonki, z zalozeniem tetrowki i otulacza moze byc roznie, zalezy od ruchliwosci i temperamentu córeczki
ja na poczatek wszytsko kupilam na bazarku, teraz juz sobie posprawdzalam i zaczynam wymianki, bo juz wiem co mi odpowiada...zainwestowalam na poczatek ok 300 zlotych, wiec nie majatek, choc ceny wielo mnie powalaja i myse, ze skutecznie odstraszaja wielu chetnych; piore co dwa dni i w ogole nie jest to zaden problem, wystrcza mi jak na razie zestaw 4 otulaczy, sterta tetry, 7 formowanek,2 kieszonki(to musze dokupic) rolka papierkow i jedna zapinka Snappi
powodzenia
Uprawnienia umieszczania postów