Po 8.5 miesiącach używania pamersów postanowiliśmy przejść na pieluchy wielorazowe.
Nie za późno?
Temat ledwie liznęłam, więc bardzo proszę, aby wypisał mi ktoś listę rzeczy które powinnam kupić; a chcę zamówić już jutro te cuda. Proszę też o wypisanie ile sztuk czego potrzebuję.
Jeśli założyłam wątek w złym dziale to proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce, ale tak abym znalazła![]()

Odpowiedz z cytatem

prać mogę co drugi, trzeci dzień, środki na razie są (finansowe), suszę w domu.

do niedawna nawet nie pomyślałam o używaniu pieluch wielo. Owszem, miałam jedną w ręku ale chyba nie najlepszej jakości, no w każdym razie nie zrobiła na mnie wrażenia i nie użyłam jej ani razu. Raczej mnie rozśmieszyła, taki balon na maleńką pupę mojej córeczki? Poza tym to tzreba zapewne często zmieniać no i prać, prać, prać... jakbym miała mało obowiązków domowych...
) ? Ile sztuk na początek powinnam nabyć? Czy to się wymienia tylko te wykłady czy za każdym razem całość - otulacz chyba się to nazywa (przepraszam za nieprofesjonalne nazewnictwo ale się nie znam) ? No i sama nie wiem co jeszcze, jakieś rady na początek?
Patryk (2004),
Oliwka (2010),
Kalinka(2013)