były takie limitki pasiaste niedawno... przecudne! purple cośtam.
a tuli tuliłaś? te też prześliczne są!
były takie limitki pasiaste niedawno... przecudne! purple cośtam.
a tuli tuliłaś? te też prześliczne są!
Ja miałam etap, że chusta to za długo się mota, że nosidła szybciej, lepiej i wogóle...wypróbowałam kilka nosideł i ... pokornie wróciłam do chust
Jednak nic nie zastąpi chusty i tych możliwości jakie daje
A manduki nie miałam jeszcze![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Już doczytałam że te w standardzie są z konopiami, dlatego ten materiał gorzej wygląda, ale pewnie lepiej pracuje, ja mam zoolo z konopiami, którą nawet kiedyś sprzedałam i dziewczyna mi oddała, bo wyglądała jak sprana a naprawdę była prawie nieużywana, a w sumie dobrze się stało że wróciła![]()
Karolka(Papilotka)(05.12.2007) Natalka(07.10.2002) Łukasz (09.05.2010)
http://www.tortyiwonty.blogspot.com/
bo w szmacie dzieć otulony, opatulony i tak blisko Ciebie ,a w nosidle siakoś tak "daleko" i w ogóle
masz pas na biodrach i dwa ramiona...a gdzie reszta?
a w szmatę, to się cała ubrać możesz, wieczorem kocyk z niej zrobić, hamak dla rozrywki itd., itp.
ja kupiłam bardziej dla M ale on z łaski na uciechę ubierze raz w roku i mi leży, a ja nie lubię jak kasa leży![]()
Jak dla mnie moja Olive Blush jest najpiękniejszahttp://www.manducababycarrier.com.sg...ive-blush.html
Mi się najbardziej w manduce podoba ze można zmniejszać/obniżać czty tam skaracać panel - jak dzieć nie śpi to łapki na wierzchu a jak kima to rozpinam panel.
Z manduc najbardziej odpowiada mi Mellow Fellow. Gdyby pojawiła się na bazarku, sama nie wiem czy jej bym nie klepnęła.
ja mam zwykla brazowa.
Lubie ja, bo szybko sie zaklada. No i do mnie i do M mozna dopasowac bez problemu. W sytuacjac gdzie trzeba dziecia raz wkladac a raz wyciagac sprawdza sie super.
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
łaaaadn jest moja manduca. Ale nie to chciałam napisac.
Własnie mój M>.z głupawym usmieszkiem i Blanką zapakowaną w manduke PLUM PLUM poszli sobie na spacer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale mi było tego trzeba![]()
a mój mąż i ja zgodnie się razem zakochaliśmy w jardin noir ... mmm...
Poznań w chuście zaprasza!!!
A do mnie w piatek wyleci moje marzenieolive groove
i już się doczekać nie mogę
))
nosiłam Lenię w chuście z przodu do półtora roku. Jak już trzeba było przenieść się na plecy to dziecko nie współpracowało z chustą, niestetywtedy zakupiłam pierwszą manducę
Teraz będę miała trzecią! kocham ją bardzo a przy mobilnych dzieciakach sprawdza się suuuper.
Jednakowoż chusty kocham i już nie mogę się doczekać nowego wkładu![]()
wow rybko zaszalałaś widzę!ja mam motylkową i też uważam że najpiękniejsza
wczoraj znalazła sklep stacjonarny i były powywieszane to bardzo spodobała mi się summer wave duuuużo ładniejsza niż na zdjęciach taka morska, radosna, żywa, dużo żywsze kolrko niż na zdjęciu
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci