Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Czy można motać taką kieszonkę?

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie Czy można motać taką kieszonkę?

Dziewczyny mam pytanie. Mam krótką (no może nie aż tak króciutką bo 3,8 m) chustę. Jakoś nie mogę dogadać się z dłuższymi przy większym dzieciu. W 2x przy dłuższych spacerach odpadają mi ramiona, a kieszonka na chwilę obecną nieźle nam się sprawdza (chociaż niedawno była baaaardzo niedoceniana). Problem polega na tym, że ostatnio naszą (moją i dziecia) ukochaną chustą jest wymiędlony i cudownie miękki girasolek właśnie długości 3,8. Chociaż do wielkoludów nie należę to i tak normalnej kieszonki z tej długości nie zawiążę. Tzn. nie ma szans na przeprowadzenie chusty pod nóżkami dzidziola i zawiązanie z tyłu. Powstaje taka kieszonka w wersji light. Czy to jest duży błąd w sztuce motania? Co o tym sądzicie?
    Dzięki

Chustopróchno Awatar Karusek

Domyślnie

Nie rozumiem, co znaczy w wersji light.
    Jeśli chodzi o to, że robisz węzeł pod pupą dziecia, nie z tyłu, to niektóre dziewczyny tak noszą, jeśli mają za krótkie chusty Spoko
    2 + 7 (2005-2018)

Domyślnie

w didkowej instrukcji jest wlasnie taka wersja. Probowalam tez z krotkiej 3,7 i daje rade

Chusteryczka Awatar Vernea
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

No właśnie chodzi mi o ten węzeł pod pupą. Coś kiepska jestem w dookreślaniu o co mi chodzi, albo to dzisiaj tak mnie jakoś przytępiło.

Chusteryczka Awatar rosass
    Miejscowość
    Góry izerskie

Domyślnie

teoretycznie mozesz, tylko ja sobie wyobrazam syt. , ze dziecko wierci sie okrutnie, prostuje i wydaje mi sie , ze wezel moze uciec, nad dzieckiem
    ale to moje wrazenie
    A z kangurkiem probiwalas, nia niego starczy Ci chusty
    GAJENKA-23.12.08
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Uprawnienia umieszczania postów