Zobacz wyniki ankiety: stopieĂą jaki wystawiasz:

Głosujących
27. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 3.70%
  • 2

0 0%
  • 3

2 7.41%
  • 4

1 3.70%
  • 5

23 85.19%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 53 z 53

Wątek: DidySling-RECENZJE

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja jestem super zadowolona po testach. Ramie moje ulubione
    Materiał swietnie sie dociagał, chusta ładnie otulała dziecko. Nie czułam kilogramów. Miękka, miła az zapragnęłam dla siebie kołkowego indio
    Wystawiałam ocenę 5

Chustonoszka Awatar maariposa
    Miejscowość
    Bemowo

Domyślnie

Ja też wystawiam solidną 5.
    Chusta mięciutka i milutka, pięknie się dociąga, zarówno mnie jak i dziecku było bardzo wygodnie! Materiał pięknie pracuje, nie ślizga się na kółkach, ma fajną czepliwość. Po testach już wiem, że z tym ramieniem najlepiej się dogaduję i że potrzebna mi będzie jakaś domieszka, pewnie len lub konopie bo słodki ciężarek coraz bardziej daje mi się we znaki Potwierdziły się moje przypuszczenia co do kółkowego indio - na pewno jakieś zanabędę
    Dziękuję za możliwość testowania - to była czysta przyjemność

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

jestem zachwycona kółkowym didkiem. ramię jak dla mnie fatalne, kółka wylądowały mi dokładnie na wysokości mostka, ale mniejsza o to.
    wspaniały, mięsisty, mięciutki, otulający dziecko materiał. rewelacyjne kółka! Lki to jest to co od tej pory lubię najbardziej. można wspaniale materiał ułożyć. materiał rewelacyjnie się dociąga.
    nic się nie wrzyna, dziecko pięknie podtrzymane. ja dałam zasłużoną piątkę.
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustomanka Awatar zanna
    Miejscowość
    Warszawa/Bemowo

Domyślnie

chusta piękna, milusia, cienka i aż się chce założyć i dziecia wsadzić
    to moje pierwsze doświadczenie z kółkową - no i nie umiem jej zakładać, kółko mi prawie na dziecku lądowało... tym niemniej ponosiliśmy i było fajnie wystawiłam 5, bo wszelkie niedociągnięcia dotyczyły motania przeze mnie a nie chusty...
    , ,

Chustoholiczka Awatar AMK
    Miejscowość
    Leśny zakątek Śląska

Domyślnie

Dziękuję za możliwość testowania.

Daje 5
    Chusta miękka i miła w dotyku.
    Dobrze się dociąga i fajnie trzyma, nic nie osiada.
    Duże kółka przez które łatwo przełożyć materiał, też na plus; w BB mam M i już nie jest tak prosto.
    Ramie też ok.
    Fajna kolorystyka

Rewelacyjna na wyrzynające się dolne 2

Dla mnie mogłaby być krótsza. Mam 170 cm, a gon mi dyndał do połowy łydki.

Ogólnie super.

Chusteryczka Awatar Sania
    Miejscowość
    Tychy/Katowice

Domyślnie

Próbowałam już kilku kółkowych z różnymi rodzajami ramion.

Kółkowy didek wypada na ich tle całkiem fajnie. Materiał łatwo przechodzi przez kółka - przez co łatwo się ją dokładnie dociąga, a zarazem nie "wychodzi" z powrotem - więc nic się nie luzuje. Ramię wygodne, łatwo je rozłożyć na barku. Dla mnie nieco za długa, mało się nie wywaliłam na schodach jak mi się ogon między nogami zaplątał. Ale: ta długość miała swoje plusy. Miałam didka ze sobą w Ogrodzieńcu - strasznie tam miejscami wieje i w tedy właśnie sprawdza się długi ogon celem dodatkowego okrycia dziecia

co by nie być gołosłownym:

Doradczyni Noszenia ClauWi®

Chustofanka Awatar tumtum
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

rany, ale ona fajna

testowego didka miałam, mało brakowało, a zrezygnowałabym z testów
    myślałam że nie warto dłużej czekać

lubię ramię zakładkowe, takie ma moja ukochana bawełniana zolo
    w kółkowej nie nosiłam już od dawna, bo i dzieć samobieżny, i waga słuszna

mile więc mnie zaskoczyła nośność indio
    bardzo łatwo się dociąga, nawet lekko sztywna po praniu
    dużo łatwiej niż w nati, niezależnie od wielkości kółek i rodzaju ramienia (testowe)

dla mnie bomba, dla m. też
    same ochy i achy,
    prawie zapomniałam, ze indio jako takie mi się wcale nie podoba

a tak przy okazji - indiofilki, kochacie indio za to jak nosi, czy za to jak wygląda?
    bo nie wiem, może powinnam się przyłączyć

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

indio - jak to indio - mięciutkie milutkie i świetnie nosi.
    świetnie sie dociąga na kółkach.
    nosiłam i z przodu i na biodrze - sprawdziła się bardzo w ciepłe dni - duzo bardziej przewiewna niż wiązana - zarówno dla młodego jak i dla mnie.
    pzy dłuzszym noszeniu ramie jednak boli (jak to w kółkowej)
    no i jakas jestem nie teges - bo nijak nie potrafiłam ułożyć ramienia - tak zeby było całkiem komfortowo. a jak juz mi się zdało ze jest ok to kółka były za nisko.
    kółka pokochał za to mój syn - który namiętnie je gryzł przy kazdej możliwej okazji.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

Chustofanka Awatar ewaan76
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

To nasza pierwsza chusta kółkowa....było naprawdę super!
    Po wielokolorowych chustach jakże miła odmiana dla oka! Materiał milusi,bez problemu dociągałam ją nosząc Jaśka na biodrze;kółka prawie niewidoczne na tle moich szaro-burych ubrań.
    Wrócę do tych spotkań na pewno wraz z wiosną,gdy już zrzucimy te wstrętne płaszcze,kombinezony i kożuchy!
    Didki są suuuper,.....w kazdym wydaniu!!!
    Dziękujemy za możliwość testowania

Chustofanka Awatar ewaan76
    Miejscowość
    mazowieckie

Domyślnie

To nasza pierwsza chusta kółkowa....było naprawdę super!
    Po wielokolorowych chustach jakże miła odmiana dla oka! Materiał milusi,bez problemu dociągałam ją nosząc Jaśka na biodrze;kółka prawie niewidoczne na tle moich szaro-burych ubrań.
    Wrócę do tych spotkań na pewno wraz z wiosną,gdy już zrzucimy te wstrętne płaszcze,kombinezony i kożuchy!
    Didki są suuuper,.....w kazdym wydaniu!!!
    Dziękujemy za możliwość testowania

Chustofanka Awatar Nastka55
    Miejscowość
    Suwałki

Domyślnie

to i ja sie wypowiem. po pierwsze dziekuje za mozliwosc przetestowania kolkowego didka to moje drugie kolka ktore w ogole macalam. z pierwszymi sie nie dogadalam a z tym didkiem bylo super. nigdy nie kochalam indio bo jakos mi do gustu nie przypadlo a teraz powiem ze moglabym jakies nabyc gdy otworzylam paczke powalilo mnie cudowna miekkoscia. super mi sie dociagalo no i w ogole wszystko na plus. fajna chusta i nosilo mi sie w niej naprawde dobrze. dziekuje
    Natalia mama Mikołaja (09.07.2010)

Chusteryczka Awatar mamafranka
    Miejscowość
    Wejherowo

Domyślnie

zakochałam sie w indio.....
    chusta cuudna, mięciutka, to moja pierwsza przygoda z kółkową i wrażenia bardzo pozytywne. Kółka rewelacyjnej wielkości, material sie na nich dobrze układa.
    Jedyny minus jak dla mnie to zakładki, nie umiałam ich dobrze ułozyć i kółka zawsze lądowały za nisko, poza tym rewelacja. Myslałam, ze kolory nie moje, ale zmieniłam zdanie. I już wiem na pewno: Musze mieć indio.
    dziękuję za możliwośc testowania

Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny, narysować słońce roześmiane, zbudować domek z klocków. Małe raczki potrafią spleść się nad szyją i otrzeć łzy. W małych rączkach mieści się cała miłość.

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Hmmm, może za mało testowałam, ale jakoś ta chusta ostudziła mój (platoniczny) zachwyt nad indiami... Miękka jest niewątpliwie, powiedzałabym nawet, że aż za bardzo, bo w tym przypadku określenie "szmata" można by zastosować w dosłownym znaczeniu... (nie obraźcie się, może to wina tego, że do tej pory miałam do czynienia z większymi sztywniakami...). Ramię mi zupełnie nie leżało, grube takie i wżynające się, może powinnam dłużej pomęczyć tę chustę...? Nijak nie mogłam znależć sobie dobrego ułożenia.
    Chusta lekka, cienka, aż do przesady miękka, ale mnie nie zachwyciła. A szkoda, dla mnie samej jest to zdziwienie

A jakieś indio i tak jeszcze kiedyś pomęczę - za bardzo mi się podoba (wizualnie), żebym je za pierwszym podejściem skreśliła...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Uprawnienia umieszczania postów