Zobacz wyniki ankiety: stopieĂą jaki wystawiasz:

Głosujących
27. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 3.70%
  • 2

0 0%
  • 3

2 7.41%
  • 4

1 3.70%
  • 5

23 85.19%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 53

Wątek: DidySling-RECENZJE

Chustonoszka
    Miejscowość
    okolice Opola

Domyślnie Re: DidySling-RECENZJE

Dzisiaj przyjechała do mnie wełniana Eva. Jest absolutnie BOSKA, przy czym ja się z natury łatwo nie zachwycam Ramię mega wygodne, a tego się najbardziej obawiałam, bo moje własne ramię jest mało współpracujące, kościste i lubiące komforty Chusta przyjemnie otula, nie nosiłam długo, ale w żaden sposób nie czułam ciężaru dziecka, jednak na tyle długo, żeby poczuć, że to jest to
    Ode mnie 5 z racji ograniczonej skali
    treść mojego życia: Magdalena (05.10.2007) i Zosia (13.12.2009)
    skutki moich chwil słabości: Filemon, Benek, Funia, Fredek i Roma

Nie będe się powtarzać - chusta sama w sobie cudna Daje 5
    Ostatnio jestem fanką kółkowych i po testowaniu tej mogę z całym przkonaniem stwierdzic że to ramię jest "moje" dla mnie najwygodniejsze.
    Super się dociąga, nie luzuje, wielkość kółej idealna - super rozkładają materiał

Nie mam niestety fotek w akcji :/ ale mam takie 3 w sztucznym świetle

Magda - mama Dominiczki ( 17. 09. 07) i Michałka ( 14.03.2011) i Milenki (21.08.2012)

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

O rany ! Ale już kolor zmieniła . Jak była u mnie była jasna tylko z delikatnym beżem a teraz jak patrzę na te zdjecia to zupełnie inna chusta. Bardzo mnie właśnie to w tym natur braunie pociąga, ze chusta nie jest zawsze taka sama tylko się zmienia.
    Muszę przyznać, że marzy mi się natur braun...
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Chusta absolutnie zachwyciła mojego męża.Podobało mu się wszystko:ramię,długość i kolor.
    Mnie także podobało się wszystko.Nie czułam ciężaru młodego,nic nie musiałam poprawiać,Maciek był idealnie przyklejony.
    No po prostu-cudowna jest.
    Fotki wrzucę wieczorem.

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

no to ja już wiem jakie kolejne indio znajdzie się w mojej szafie pięknie pociemniało, kupię sobie takie jaśniutkie na lato i będzie sobie ciemniało do jesieni
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chusteryczka Awatar agatkie
    Miejscowość
    Łódź

Hanti, a Ty nie miałaś takiego indio? Wydawało mi się, że było gdzieś w Twoim stosiku.
    Mnie ono oczarowało bardzo.
    Certyfikowany Doradca noszenia ClauWi®

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

AAa, faktycznie kolor pięknieje w oczach, choć pierwotny, delikatny brązik też był urzekający

Chustoholiczka Awatar hanti
    Miejscowość
    Warszawa-Żoliborz

Cytat Zamieszczone przez agatkie
    Hanti, a Ty nie miałaś takiego indio? Wydawało mi się, że było gdzieś w Twoim stosiku.
    Mnie ono oczarowało bardzo.
    jeszcze sie takiego nie dorobiłam na szczęście wszystko przede mną
    Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci

Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)

and life's like an hourglass glued to the table,
    No one can find the rewind button girl
    So cradle your head in your hands.
    And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe

Chusteryczka Awatar rebelka
    Miejscowość
    Nowe n/Wisłą

Daję zdecydowane 5. Świetny materiał (no ale to indio, więc nie ma co się dziwić), dopasowane kółka. Materiał cudnie pracuje, łatwo się dociąga. I mega wygodne ramię. Do tej pory zakładkowe zawsze mnie gdzieś uciskało, zjeżdżało a to nie. Jestem zachwycona! Zdjęcia dałam w galerii Didka
    "Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa

Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Chusta jest na 5, mięciutka i milutka. Kółka idelane, ale ja chciałam pokazajc jak to indio ściemniało, mam akurat swoje długie indio ciemniejące, jeszcze jaśniutkie i zobaczcie jak fajnie pociemniało kółkowe.

Chustofanka Awatar herbal2
    Miejscowość
    Kraków / Frankfurt nad Menem

To ja sie chcialam poradzic odnosnie kolkowych Didymosow.
    Mam mozliwosc kupic w Niemczech i nie wiem ktorego wybrac.
    Podobaja mi sie pawie - rozmiar 1, a wiec 180 cm i nie wiem czy styknie dla meza, ktory ma ok. 186 cm wzrostu.
    A moze wlasnie jakies indio?? Jest np indio szmaragd.
    I jest jeszcze katja czyli z welna, prawda?
    Moze ktos ma doswiadczenia z roznymi didysling??
    Bo pewnie kazda z tych chust bedzie sie nosic ciut inaczej?
    Dodam, ze to bedzie moje pierwsze dziecko i poczatki w chustowaniu.
    Cztery Aniołki w Niebie.

30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęście

Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)

Chusteryczka Awatar kanka9
    Miejscowość
    Gdańsk/Tczew/Szczecin

ale super. Ja jestem zauroczona indio. Sama dla siebie zamawiam wiązaną indio

Chusteryczka Awatar franciszka
    Miejscowość
    53° 07' N 23° 10' E

Domyślnie

Ponosiłam przez kilka dni testowania kółkowego didka Jak dla mnie super Była to pierwsza chusta tego typu do pomacania Cieniutka, milutka, super się dociągała i dobrze nosiła moją roczną, ośmiokilową córeczkę Nie wiem, jak przy cięższych dzieciach, ale nic mi Młoda nie osiadała i pomimo obciążenia na jedno ramię (przy pokrzywionym kręgosłupie mało wskazane, ale...) było wygodnie jestem posiadaczką 2 kółkowych: bawełnianej od Anetki S i szytej przez myrrę z hoppka I jeśli idzie o rodzaj zakładek na ramieniu kółkowej, to zdecydowanie najbardziej odpowiada mi szycie myrry, ale... każdy lubi co innego
    Dałam 5, bo przypadła mi ta chusta do gustu i gdybym dłużej mogła nosić, może i ramię zrobiłoby się bardziej odpowiednie

DZIĘKUJĘ za mozliwość testowania

M. X.08 [*] M. X.12

Chustofanka Awatar Adso
    Miejscowość
    poznan

Domyślnie

Dziś odesłałam testowe indio,więc skrobnę kilka słów
    Chusta jest dość mięsista,ale bardzo mięciutka i milutka. Świetnie się dociągało i dobrze trzymała nasze 11-kilowe dziecię Generalnie indio jest piękne samo w sobie,ale akurat ten kolor nie przypadł mi do gustu. Na dodatek srebrne kółka nie podkreślały koloru,ale to drobiazgi mało znaczące Właściwie to wolę też ramie typu SBP i krótkie ogony,ale nie ma to znaczenia,bo chusta świetnie nosiła synka Żal mi było ją dziś odesłać

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

Dla mnie testowy Didysling byl jakis taki trudny w obsludze, ramie niewygodnie sie ukladalo i mimo, ze bardzo lubie indio , ten wzor nie wywolal u mnie wiekszych emocji. Sama nie wiem jak ocenic ta chuste, w porownaniu do milusiej kolkowej , ktora mam od Anety. S. daje mocna trojke dziekuje za mozliwosc testowania.

Chustofanka

Domyślnie

na wstępie dzęekuję za mozliwośźć testowania indio kółkowego,
    chusta naprawdę miękka, świetnie sie dociąga,
    ogon krótki - dla mnie akurat, za to duzy plus,
    kółka jak pisałyście wczeniej troche kolorystycznie z innej bajki, ale działają (więc może sie czepiam),
    ramię SBP wg mnie bardzo wygodne
    jest to pierwsza chusta, w ktróej zarzyciłam mojego chłopaczka na plecy i udało się za pierwszym razem, więc jest naprawdę łatwa w obsłudze
    kolor jak to indio brązowiejące, mnie nie powala, ale swój urok ma
    egzamin zdany: ocena: 5

Chustomanka Awatar anmuszka
    Miejscowość
    Warszawa Bemowo

Domyślnie

No wiec od nas własnie wyjechał tetowy didysling.
    Ramie bardzo wygodne, super sie nosiło, dla mnei wygodniejsze niz zakładkowe ale kazdemu pasuje co innego. mięciuchna, miluchna chusta, która b. dobrze sie dociąga. Ogólnie super!

Chustomanka Awatar mamka_klamka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Nie testowałam zbyt intensywnie, bo nie lubię się ostatnio z kółkowymi, ale dałam 5. Cudnie mięciutkie, ale puchate. Ramię bardzo dobrze mi się układało, krawędzie się nie wpijały ani we mnie ani w młodego. Cudmniud.
    Ale opinia ta dotyczy testowego naturbrowna, bo już zauważyłam, że każde indio jest inne w dotyku.
    Aha, ogon ciut przydługi, ale to szczegół

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

od dziś mamy przyjemność testować tą piekną chustę
    nie potrafię być obiektywna, ponieważ kocham indio z kontrastem, więc chcąc nie chcąc zachwyciłam się nią od momentu wyjęcia z pudełka - wizualnie i dotykowo: piękna, mięciutka, chyba cieńsza niż indio biało-niebieskie, które obecnie użytkuję... bardzo fajnie się dociąga, kółka duże, dobrze trzymają. Jedyny minus dla mnie to ramię - nie bardzo mi wygodnie, nie zawsze udaje mi się ułożyć odpowiednio - ale niekoniecznie należy brać to pod uwagę, bo ja w ogóle nie lubię tego typu ramienia, wolę płaskie. Ogólnie chusta super - daję 5

zdjęcie - robione przez męża, który zawsze po prostu musi oprócz chusty sfotografować pół mieszkania, stąd chusty niestety niewiele widać

moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

dzisiaj rano właśnie opuścił mnie wędrujący didysling
    jak dla mnie chusta super, mięciutka, super się dociągała - ramię nie bardzo mi się podobało, trudno się układało ale może to kwestia wprawy w zakładaniu

chusta dobrze nosiła zarówno 7kg niemowlaka jak i moją prawie 2,5 letnią 13 kilogramową córcię którą cudem udało mi się do chusty wsadzić, bo z reguły zawsze ucieka - teraz jedynie dała sobie zrobić zdjęcie i już kazała się uwolnić dla mnie to indio to chusta na 5

Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Uprawnienia umieszczania postów