Pokaż wyniki od 1 do 19 z 19

Wątek: Targi Ksiażki w Krakowie 6 listopada

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniakom Zobacz posta
    A kogo widziałaś?

Ja tatę w Hoppku Delhi (chyba) i mamę w kaszmirku kupfer.

widziałam delhi, parisa (?), BB pumpkin, pasiaste: niebieska i pomarańczowo-czerwoną nati i coś tam jeszcze- czyli ogólnie sporo jak na taką powierzchnie

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Teraz to się nikt nie przyzna

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

nie po to mowie,żeby sie ktos przyznawał tylko żeby poprawili wiązania dla ichniejszej własnej wygody i zdrowia potomków

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

To były takie pozdrowienia obliczone na nienawiązanie miłego kontaktu w grupie noszących dzieci i czytających książki w tym samym mieście ?

No, to mnie nie widziałaś (bo już chciałam polemizować co do wiązania). Podobnież jak rzezuchama miała Józia w idealnej kieszonce.
    Nie przyglądałam się wiązaniom, a książkom, ale było mi szalenie miło, jak chusto-tata uśmiechał się szeroko. I w tym tłumie , gorącu , będąc potrącanym z każdej strony nie najłatwiej się wiąże (Zośka trzy razy zmieniała zdanie...).
    A w dyni to "moja" podopieczna, nasza nowa forumka (wybaczcie językoznawcy), po raz pierwszy miała chustę w rękach tydzień temu. Podziwiam odwagę i konsekwencję, że tam się zamotałyście i gorąco pozdrawiam.
    Julka 2001, Zosia 2007

Chusteryczka Awatar macierzanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

dzięki Ci aniakomku za przelanie na papier myśli z mojej głowy
    Sama nie mam nigdy czasu na dłuższe pisaniny

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

taaaaa, no to pozdrawiam.

Chusteryczka Awatar rzezuchama
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Taaa, nie widziałaś tej kieszonki na sam koniec Jak Józek się skulczył, a ja w amoku będąc nie dociągałam, bo musiałam książki oglądać Ale dziękuję za słowa uznania Nauczycielko
    A ten chustotata to bardzo usmiechowy był
    Oprócz jego i Ciebie widziałam jakąś mamę chyba z bambusem (tzn te takie romby i beżowata) i jakąs pomarańczową kieszonkę i gołe nózki dziecia, ale to już na wylocie i wciąż z amokiem w oczach Wszystkich pozdrawiam

I jak już gdzie indziej pisałam - chusto rodzice lubią czytać! W poprzedni megaciepły weekend przez trzy dni łażenia po wielce rodzinno-wypoczynkowych miejscach, Rynku i cmentarzu nie widziałam ani jednej chusty. A tu przez te 2/3h dużo.

I miłych komentarzy nasłuchałam się tyyyyyle
    Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
    Stasiek poleca
    Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim

Uprawnienia umieszczania postów