widziałam Mame z chusciochem w "moim" parku miedzy grochwoska, a osowaska a potem przy chłopiskiego
Mama blondynka w czarnej kurtce, a chuscioszek na brzuchu w różowo-fioletowej chuscie
widziałam Mame z chusciochem w "moim" parku miedzy grochwoska, a osowaska a potem przy chłopiskiego
Mama blondynka w czarnej kurtce, a chuscioszek na brzuchu w różowo-fioletowej chuscie
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
Cześć!To byłyśmy myyyyyy...czyli Eliza z KalinkąWłaśnie odkryłyśmy ten park, bo do tej pory nawiedzałyśmy Skaryszewski albo ten w okolicy szpitala na Szaserów .To niesamowiete jak dzieci lgną do dzieci, szkoda, ze później wyrastamy z tej bezpośredniości i spontanicznej szczerości
No może nie wszyscy..
A tak sobie właśnie pomyślałam, jak Was zobaczyłam, że możecie być "chustolubni"
dlatego m.in. sprawdziłam ten wątek
pozdrawiam serdecznie!
To mam nadzieje, ze jeszcze sie kiedys w tym parku spotkamy! My mieszkamy bardzo blisko wiec czesto tam bywamy - prawie codziennie! ja zawsze nie moge oderwac wzroku od takich małych chuscioszków bo z 12 kg Julka bywa ciezko. ostatnio kregosłup powiedział nie i teraz przeprosiłam sie z wozkiem
Julka chuste uwielbia i bardzo jej sie dzieci w chuscie podobaja! sama misie tak nosi!
www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"
A jak ja się po tym parku szlajałam sama półtora roku temu, to gdzie wyście były? Mieszkałam przy Chłopickiego![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
jak to gdziew tym parku własnie! ja mieszkam na skrzyżowaniu chłopickiego i szaserow
Chociaz z 1,5 roku temu to ja duzo szalalm po calej warszawie (wtedy jeszcze nie pracowałam i mogłam szalec przez całe dnie) ale odkąd wrocilam do pracy chodze (czyli od stycznia) z Julka gł do tego parku
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()
Mieszkałam w tym żółtoniebieskim budynku na rogu Chłopickiego/Szaserów![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
1,5 roku temu w erze p.n.K mieszkaliśmy jeszcze na Mokotowie i dopiero "kiełkowała" myśl o powstaniu KalinkiTeraz mieszkamy szaserów, róg serockiej, po sąsiedzku z Andzia 330
wiec liczę na spotkania w parku!a Kalinka na razie niewiele większa jest od misia, może dlatego wpadła w oko Julci
![]()
na pewno w parku jeszcze nie raz sie spotkamyJulce wpadaja w oko wszystkie chuscioszki
Nie wiem czy wiesz ale na Grochowie jest całkiem sporo Chustomam - tutaj jest link do "miniforum grochowskiego" http://www.chusty.info/forum/showthr...=43#post923844
www.fotodzieciaki.com
DOULA
![]()