Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Grochów_park przy osowskiej ;-)

Domyślnie Grochów_park przy osowskiej ;-)

widziałam Mame z chusciochem w "moim" parku miedzy grochwoska, a osowaska a potem przy chłopiskiego

Mama blondynka w czarnej kurtce, a chuscioszek na brzuchu w różowo-fioletowej chuscie
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustomanka Awatar Eli78
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

Cześć!To byłyśmy myyyyyy...czyli Eliza z KalinkąWłaśnie odkryłyśmy ten park, bo do tej pory nawiedzałyśmy Skaryszewski albo ten w okolicy szpitala na Szaserów .To niesamowiete jak dzieci lgną do dzieci, szkoda, ze później wyrastamy z tej bezpośredniości i spontanicznej szczerościNo może nie wszyscy..A tak sobie właśnie pomyślałam, jak Was zobaczyłam, że możecie być "chustolubni"dlatego m.in. sprawdziłam ten wątekpozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

To mam nadzieje, ze jeszcze sie kiedys w tym parku spotkamy! My mieszkamy bardzo blisko wiec czesto tam bywamy - prawie codziennie ! ja zawsze nie moge oderwac wzroku od takich małych chuscioszków bo z 12 kg Julka bywa ciezko. ostatnio kregosłup powiedział nie i teraz przeprosiłam sie z wozkiem
    Julka chuste uwielbia i bardzo jej sie dzieci w chuscie podobaja! sama misie tak nosi!
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

A jak ja się po tym parku szlajałam sama półtora roku temu, to gdzie wyście były? Mieszkałam przy Chłopickiego
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    A jak ja się po tym parku szlajałam sama półtora roku temu, to gdzie wyście były? Mieszkałam przy Chłopickiego
    jak to gdzie w tym parku własnie! ja mieszkam na skrzyżowaniu chłopickiego i szaserow Chociaz z 1,5 roku temu to ja duzo szalalm po calej warszawie (wtedy jeszcze nie pracowałam i mogłam szalec przez całe dnie) ale odkąd wrocilam do pracy chodze (czyli od stycznia) z Julka gł do tego parku
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Mieszkałam w tym żółtoniebieskim budynku na rogu Chłopickiego/Szaserów
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar Eli78
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Domyślnie

1,5 roku temu w erze p.n.K mieszkaliśmy jeszcze na Mokotowie i dopiero "kiełkowała" myśl o powstaniu KalinkiTeraz mieszkamy szaserów, róg serockiej, po sąsiedzku z Andzia 330 wiec liczę na spotkania w parku!a Kalinka na razie niewiele większa jest od misia, może dlatego wpadła w oko Julci

Domyślnie

na pewno w parku jeszcze nie raz sie spotkamy Julce wpadaja w oko wszystkie chuscioszki

Nie wiem czy wiesz ale na Grochowie jest całkiem sporo Chustomam - tutaj jest link do "miniforum grochowskiego" http://www.chusty.info/forum/showthr...=43#post923844
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

Uprawnienia umieszczania postów