Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: ...

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar lemniscus
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

ale dlaczego ma zabronione
    moze warto sprobowac jesli sie tymkowi spodoba to super a jesli nie to poczekacie jeszcze troche
    przeciez to nie chodzi o to zeby dziecko na sile trzymac na nocniku tylko wzmacniac sygnaly ktore dostaje od swojego organizmu dla dziecka to tez moze byc super zabawa wiem to po majce ktora jest cala szczesliwa jak wszyscy bija brawo jak cos znajdzie sie w nocniku i sama zaczela niedawno pieknie sygnalizowac
    sprobujcie nie taki nocnik straszny
    Maja 16.08.2009
    Pola i Lena 04.06.2013

Chustofanka Awatar madzior
    Miejscowość
    Pruszków

Domyślnie

dziewczyny pomóżcie, bo nie wiem czy mój Kuba już może sie uczyć siusiania bez pieluchy.
    nie wiem tak naprawdę, czy on czuje że mu sie chce (a raczej nie czuje...). Jak chodzi bez pieluchy, to jak zaczyna robić albo już zrobi pokazuje i mówi siusiu. Ale na nocnik nie chce siadać, tylko na toaletę (ale bez nakładki...). Więc kupiłam kilka otulaczy i wkładam mu tetrę tam. Ale on nawet jak zrobi siku lub kupę (co gorsza!!) to nic sobie z tego nie robi i biega taki mokry. A nie sygnalizuje, że mu się coś chce.
    Szkoda mi go puszczać na golasa teraz, bo boję się o katary..no i to bieganie ze ścierką cały czas...
    A z tą tetrą, to jakoś bez sensu...
    moze robię problem i na razie zbyt krótko próbujemy? bo to tak ok. 2 tygodnie

po jakim czasie mogę podejrzewać, że jeszcze za wcześnie na odpieluchowanie?
    mama Jakub-usia (21.04.2009)

Uprawnienia umieszczania postów