Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: ...

Mieszany widok

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie ...

...
    Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 01-01-2014 o 10:31

Chustoguru Awatar ala
    Miejscowość
    tu i tam

Domyślnie

moja corka tak robila, kupa na nocnik, siku w pieluche, teraz niestety i to i to w pieluche
    DOULA

najczęściej zaglądam z telefonu, więc proszę o cierpliwość w odpisywaniu

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

ja odrazu jak rano wstaje to wysadzam bo zazwyczaj codziennie kupe robi,a w ciagu dnia jak widze ze sie spina to odrazu na szybko sciagam pampersa i znow sadzam. ale sam jeszcze nie pokaze ze mu sie chce chociaz wie po co na nocnik sie siada.

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

No właśnie nie wiem jak to zrobic, żeby jednocześnie nie przeszkadzać dziecku w tak ważnej czynności na której się właśnie skupia i jednocześnie osiągnąć efekt.

Chustomanka

Domyślnie

Hmmm.... ja zaczełam wysadzać jak widziałam, że mała się zabiera za robienie kupy. Teraz czasem robi "e" i idziemy, czasami robi nas w konia:-D i aż się śmieje w głos jak ja rozbierzemy i nas nabrała;-D a czasami jak ją posadzimy to zrobi siku. Ostatnio próbuje ściągnąć spodenki i wtedy jest siku. W sumie to od lipca większość kup ląduje w ubikacji, ale było prosto, bo tak jak u Havanki po przebudzeniu na ubikację i szła kupa. Potem już kojarzyła po co ją tam sadzamy. W sumie to mało kiedy pokaże czy zrobi "e", to jednak jest w większości na czuja. Nie ma rady jak poprosić teściową, żeby spróbowała wysadzić, albo niech zostawi pieluchy w takim stanie jak są. Moja siostra mi czasem zostawiała i bez problemu potem wszystko schodziło. A teraz to i ona wysadza, bo mniej czyszczenia dziecka;-D

Chustonoszka Awatar margherita78
    Miejscowość
    Bielsko-Biała/Dublin

Domyślnie

ja tez chce kupe na nocnik ale nam to wogóle nie idzieeeeeeeeeeeeee......3 sekundy i juz jest poza nocnikiem albo ma go na głowie ,lub włazi nogami do srodka

Uprawnienia umieszczania postów